1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜRGÜN “ŞAFAK NÖBETİ”NE KATILIM ÇAĞIRISI YAPTI
ÖZGÜRGÜN “ŞAFAK NÖBETİ”NE KATILIM ÇAĞIRISI YAPTI

ÖZGÜRGÜN “ŞAFAK NÖBETİ”NE KATILIM ÇAĞIRISI YAPTI

Özgürgün, “Şafak nöbeti Ulusal Birlik Partisi için kutsal ve onurlu bir görevdir “diyerek partilileri ve halka çağrı yaptı.

A+A-

“ŞAFAK NÖBETİ ULUSAL BİRLİK PARTİSİ İÇİN KUTSAL VE ONURLU BİR GÖREVDİR“ 

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, “Şafak nöbeti Ulusal Birlik Partisi için kutsal ve onurlu bir görevdir “diyerek partilileri ve halkı, 19 Temmuz’u 20 Temmuz’a bağlayan gece, Yavuz Çıkarma Plajı’nda  gerçekleştirilecek “Şafak Nöbeti” ne katılmaya çağırdı.

UBP’den yapılan açıklamaya göre, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün‘ün,Ulusal Birlik Partililere ve halka yönelik çağrısı şöyle:

“40. yılın coşkusunun yaşanacağı Kıbrıs Türk Halkının özgürlük sembolü ‘Şafak Nöbetine’ geçmişte olduğu gibi en büyük desteği vererek kutsal nöbeti tutmak Ulusal Birlik Partisi için onurlu bir görevdir.
Yavuz Çıkarma Plajı Kıbrıs Türkü’nün yıllarca varoluş mücadelesinin şafakla birlikte, şafak aydınlığında zafere yürüyüşünün ilk adımının atıldığı mekandır.
 Kıbrıs Türkü, Anavatanla tek yürek olduğu, özgürlüğünün müjdelendiği noktada tüm şehitlerimize minnet borcunu ödemek adına her yıl bu nöbete gururla koşmaktadır.

Bu nedenle tüm parti teşkilatımızı ve kahraman halkımızı 19 Temmuzu 20 Temmuza bağlayan gece Yavuz Çıkarma Plajında kucaklaşmaya çağırıyoruz”.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.