1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜRGÜN, TC BAŞBAKANI ERDOĞAN’A KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ
ÖZGÜRGÜN, TC BAŞBAKANI ERDOĞAN’A KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ

ÖZGÜRGÜN, TC BAŞBAKANI ERDOĞAN’A KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ

Özgürgün, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a, partisinin 30 Mart Yerel Seçimlerindeki başarısından dolayı kutlama mesajı gönderdi.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a, partisinin 30 Mart Yerel Seçimlerindeki başarısından dolayı kutlama mesajı gönderdi.

Özgürgün, kutlama mesajında şunlara yer verdi:

“Dünya, Anavatan Türkiye’de dün gerçekleşen Yerel Seçimlerde, Türk Milletinin, çeşitli senaryolarla yaratılmaya çalışılan olumsuz koşullara karşın demokrasi inancına, huzur ve olgunluk içinde verdiği demokrasi sınavına, bir kez daha tanıklık etmiştir.

Türkiyemiz için hayırlara vesile olacak bu seçimlerin sonucu, Başkanlığını başarı ile yürüttüğünüz AK Partinin muhteşem zaferi, yüce Türk Milletinin hür iradesinin eseridir.

Her yönü ile Türk siyaset tarihine altın harflerle yazılacak bu seçimlerde, Türkiyemizin refahı, mutluluğu ve her alanda kalkınması yönünde atılımlar gerçekleştiren AK Partinin bu anlamlı zaferini yürekten kutlarım.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.