1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜRGÜN: “TC’NİN KURULUŞUNU BÜYÜK BİR COŞKU VE KIVANÇLA KUTLUYORUZ”
ÖZGÜRGÜN: “TC’NİN KURULUŞUNU BÜYÜK BİR COŞKU VE KIVANÇLA KUTLUYORUZ”

ÖZGÜRGÜN: “TC’NİN KURULUŞUNU BÜYÜK BİR COŞKU VE KIVANÇLA KUTLUYORUZ”

Özgürgün, Türk milletinin üstün gayret ve fedakarlıklarıyla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin,

A+A-

ÖZGÜRGÜN: “TC’NİN KURULUŞUNUN 91. YILINI DUYGU VE İNANÇ BİRLİĞİ İÇİNDE BÜYÜK BİR COŞKU VE KIVANÇLA KUTLUYORUZ”

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Türk milletinin üstün gayret ve fedakarlıklarıyla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin, bugün etrafında yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen, demokratik gelişme ve ekonomik kalkınmasını kararlılıkla sürdürerek, bölgeye istikrar ve refah dağıtan güçlü ve saygın bir ülke haline geldiğini söyledi.

Özgürgün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 91. yılını Türk Milleti olarak duygu ve inanç birliği içinde büyük bir coşku ve kıvançla kutlandıklarını kaydetti. 

Özgürgün, Türk Milletinin, Cumhuriyeti var eden ortak değerler etrafında her zamankinden daha sıkı bir şekilde kenetlenerek çok daha güçlü, çok daha refah bir Türkiye Cumhuriyeti yaratacağına yürekten inandığını belirtti.

“Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü ve etkin varlığı, bu coğrafyada en zor şartlarda bile asla umutsuzluğa kapılmayan, Anavatan’ına güvenini yitirmeyen, değerlerinden taviz vermeyen, Kıbrıs Türk halkının güvencesi, umudu ve gururu olarak bizlere dün olduğu gibi güç vermeye devam etmektedir” diyen Özgürgün mesajında şunları kaydetti: 

“Bu duygu ve inanç birliğini geçmişte olduğu gibi bugünde, gelecekte de hep korumalıyız. Anavatan Türkiye’mizle ele-ele çıktığımız yolu, sonsuza dek gönül-gönüle yürümeye devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle Cumhuriyeti emanet eden yüce Atatürk’e, silah arkadaşlarına, bu uğurda canlarını verenlere ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Yüce Türk milletinin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.