1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜRGÜN TİCARET ODASI YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ
ÖZGÜRGÜN TİCARET ODASI YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ

ÖZGÜRGÜN TİCARET ODASI YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ

Özgürgün, “Anamuhalefet olarak ‘karamuhalefet’ yapma peşinde değiliz.

A+A-

ÖZGÜRGÜN: “ANAMUHALEFET OLARAK ‘KARAMUHALEFET’ YAPMA PEŞİNDE DEĞİLİZ. ÜLKE YARARINA OLAN HER TÜRLÜ AÇILIMA VARIZ”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, “Anamuhalefet olarak ‘karamuhalefet’ yapma peşinde değiliz. Ülke yararına olan her türlü açılıma varız” dedi.

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Kıbrıs Türk Ticaret Odası yetkililerini kabulü sırasında yaptığı konuşmada, Ticaret Odası yetkilileri ile çok yararlı bir görüşme yaptıklarını ve ülkeyi ilgilendiren her konuyu konuştuklarını kaydetti.

“Ekonomiyle ilgili siyaset ve kamunun özel sektöre olan yansımalarının hepsini değerlendirme fırsatı bulduk. Anamuhalefet partisi olarak her zaman hem sivil toplum örgütleri hem de herkesim ile konuşmalar yapmaktayız” ifadelerini kullanan Özgürgün, Anamuhalefet partisi olarak sorunları meclise taşıyarak çözüm bulma noktasında çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Bugün ortaya konan sorun ve önerilerin ileriki günlerde meclis kürsüsünden hükümete duyurulacağını söyleyen Özgürgün, “ülke ekonomisinin iyi durumda olmadığı kesin. Bunun bir şekilde Anamuhaletfet partisi olarak değerlendirmesini yapıyoruz. Tabi ki çözüm önerileri yapılacak çalışmalarda hükümet eğer doğru adımları atarsa destek vereceğimizi de söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Anamuhalefet olarak kendilerinin hiçbir zaman “kara muhalefet” peşinde olmadıklarını belirten Özgürgün, “biz ülke ve halkın yararına olacak her türlü açılımı hükümetin yaptığı takdirde bunları doğru olarak da destekleyecek bir pozisyondayız” dedi.

VARER

Kıbrıs Türk Ticaret Odası As Başkanı Vargın Varer ise, ülke ekonomisindeki sorunları, ekonominin nasıl daha ileriye taşınacağı konularını, parlamentoda olan bir parti olarak UBP ile paylaşmak istediklerini kaydetti.

Ekonominin, 2015 yılında da önünü tıkayacak bir takım yasa tasarılarının yürürlükte olduğunu gördüklerini dile getiren Varer, Ticaret Odası olarak tasarılarla ilgili görüşleri, düşünce ve politikalarını  da paylaşmak istediklerini belirtti.

“Umarız 2015 yılında ülke ekonomisini bugün bulunduğu durumdan daha iyiye taşıyacak yasal düzenlemeleri, politikaları, muhalefet, iktidar, işveren, çalışan, ticaret erbabları ve sendikalar hep birlikte kolektif çalışarak daha ileriye götürecektir” ifadelerini kullanan Varer, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’e gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.