1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜRGÜN: “UBP İVME KAZANDI. UBP’LİLERE HER YERDE BÜYÜK DESTEK VAR...”
ÖZGÜRGÜN: “UBP İVME KAZANDI. UBP’LİLERE HER YERDE BÜYÜK DESTEK VAR...”

ÖZGÜRGÜN: “UBP İVME KAZANDI. UBP’LİLERE HER YERDE BÜYÜK DESTEK VAR...”

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Gönyeli mitingi yapıldı.

A+A-

SUCUOĞLU: “SIRAYLA GÖNYELİ, DEĞİRMENLİK, ALAYKÖY VE LEFKOŞA’DA ZAFER İLAN EDECEĞİZ...”

AMCAOĞLU: “GÖNYELİ’NİN HİÇBİR İSTEĞİNİ DİKKATE ALMAYAN, HALKIN HİÇBİR TALEBİNİ DİNLEMEYEN BU YÖNETİM GİDECEK...”

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Gönyeli mitingi yapıldı.

UBP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre dün akşam yapılan mitinge, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP Lefkoşa İlçe Örgütü Başkanı Faiz Sucuoğlu, UBP milletvekilleri, UBP ilçe ve kadın kollarından üyeler ve halk katıldı.

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün mitingde yaptığı konuşmada yerel seçim arifesinde gerçekleştirdiği bazı ziyaretlere değinerek, “En az 20 beldemizi dolaştım. Gördüm ki UBP gerçekten büyük ivme kazandı. UBP’lilere her yerde büyük bir destek var. UBP Genel Başkanı olarak bu beni gururlandırıyor. Gönyeli’de gördüğüm coşkuysa beni daha da gururlandırdı” dedi.

Konuşmasında Gönyeli Belediyesi başkan adayı Olgun Amcaoğlu’nun hizmet aşığı ve dürüst bir insan olduğunu kaydeden Özgürgün, Amcaoğlu’na güveninin tam olduğunu söyledi.

UBP Lefkoşa İlçe Örgütü Başkanı ve UBP milletvekili Faiz Sucuoğlu da mitingde bir konuşma yaptı.

“ÇİFTÇİ, HAYVANCI, İŞÇİ, HERKES İFLASA DOĞRU SÜRÜKLENİYOR”

Sucuoğlu, sırasıyla Gönyeli, Değirmenlik, Alayköy ve Lefkoşa’da zafer ilan edeceklerini ifade ederek, “CTP hep yıldızlardan bahseder. Kuyruklu yıldızlar, içi boş yıldızlar... Her iktidara geldiklerinde bütçedeki açıklar kısa sürede devasa boyuta ulaşıyor. Çiftçi, hayvancı, işçi, herkes iflasa doğru sürükleniyor. Narenciye dalında kurtlanıyor, patates üreticileri perişan, esnaf perişan hale geliyor” dedi.

“ÇAĞDAŞ BELEDİYECİLİK YOLUNDA...”

UBP Gönyeli Belediye Başkan Adayı Olgun Amcaoğlu ise, konuşmasında çağdaş belediyecilik yolunda önlerine çıkan ayrıcalıkları, demokrasiye aykırı hareketleri ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Gönyeli Belediye Başkanlığı’na aday olma sebeplerine değinen Amcaoğlu, belediyedeki şu anki anlayışın yıkılması gerektiğini savurarak, “Gönyeli’nin hiçbir isteğini dikkate almayan, halkın hiçbir talebini dinlemeyen bu yönetim gidecek...” dedi.

Gönyeli Belediyesi’nin halkla barışık olmadığını savunan Amcaoğlu, en küçük sorunun bile yargıya taşındığını ileri sürdü.

Amcaoğlu, “Şimdiki belediye yönetimi engelsiz belediyeden bahsediyor ama belediyenin asansörleri çalışmıyor. Yüzde yüz yeniledik dedikleri araçlar kayıtlardan düştü” iddiasında bulundu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.