1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. ÖZGÜRGÜN’DEN “KAN VERİN” ÇAĞRISI
ÖZGÜRGÜN’DEN “KAN VERİN” ÇAĞRISI

ÖZGÜRGÜN’DEN “KAN VERİN” ÇAĞRISI

UBP Genel Merkezi’nde bugün Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

A+A-

GENEL BAŞKAN ÖZGÜRGÜN’DEN “KAN VERİN” ÇAĞRISI

Ana muhalefet Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Merkezi’nde bugün Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

Kampanyaya katılarak kan veren UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, sosyal sorumluluk çerçevesinde kan bağışı kampanyası düzenlediklerini belirterek, herkesi kan vermeye davet etti.

UBP’den yapılan açıklamaya göre, kampanyaya, tüm UBP örgütlerinin yanı sıra, Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileri katılarak, kan bağışı yaptı.

ÖZGÜRGÜN: “KAN BAĞIŞ KAMPANYALARI HER ZAMAN OLMALI”

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, kan verirken basına yaptığı açıklamada, UBP olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Özgürgün, “Memnuniyetle görüyorum ki tüm UBP’liler çağrımıza kulak vererek, kan bağışına gelmişler. Bu tür kan bağışı kampanyalarına duyarlı olan halkımız zaten katılmakta ve kan vermektedirler” dedi.

Bu gibi kan bağış kampanyalarının her zaman olması gerektiğini kaydeden Özgürgü, sağlığı uygun olan herkesi kan vermeye davet etti. Bu kampanyanın organizasyonunu UBP Gazimağusa Milletvekili Dr. Erdal Özcenk’in yaptığına işaret eden Özgürgün, katkı koyan herkese teşekkür etti.

THALASSAEMİA DERNEĞİ’NDEN TEŞEKKÜR BELGESİ

Bu arada, kan bağış kampanyasına katılan UBP Genel Başakanı Özgürgün’e, Thalassaemia Derneği  tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Özgürgün’e belgesini takdim eden Thalassaemia Derneği Başkanı Ahmet Varoğlu, başta Özgürgün olmak üzere tüm UBP yöneticilerine teşekkür etti. Varoğlu, “Ben tüm siyasi partilere, kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine de bu etkinliklerin devamlılığı için bu vesileyle bir kez daha kan bağışlarına katılmaları için çağrı yapıyorum” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.