1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜRGÜN’E ÖDÜL…
ÖZGÜRGÜN’E ÖDÜL…

ÖZGÜRGÜN’E ÖDÜL…

Yılın en başarılı siyasetçisi...

A+A-

GAP Gazeteciler Birliği tarafından düzenlenen "12. GAP Oscarları" ddülleri, düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün'e “Yılın En Başarılı Siyasetçisi Ödülü” verildi. Törende ödülü Özgürgün adına Özel Kalem Müdürü Durali Güçlüsoy aldı.

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans salonunda düzenlenen 12.GAP Oskarları ödül töreninde yılın siyasetçilerinden yılın gazetecilerine, yılın bürokratlarından yılın sanatçılarına kadar çok sayıda ödül dağıtıldı.

Açılış konuşmasını yapan GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, yaptıkları bu etkinliğin iller, ülkeler arasında kaynaşma ve işbirliğine sebep olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise konuşmasında, Adıyaman’ın Türkiye’nin ve dünyanın en huzurlu illerinden birisi olduğunu belirterek, Adıyaman’ın “huzur kenti” olduğunu kaydetti.

Vali Mahmut Demirtaş ise konuşmasında, Anadolu’yu Mezopotamya’ya bağlayan Adıyaman’ın tarihsel gelişim içerisinde çeşitli uygarlıklara, farklı kültürlere ev sahipliği yaptığını hatırlatarak, halkın bu kültürel zenginlikler içerisinde farklılıklara sevgi ve hoşgörü ile yaklaşmayı, dayanışma içerisinde yaşamasını bildiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından törende “Yılın En Başarılı Siyasetçisi” ödülleri AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ve Azerbaycan Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva'ya verildi.

Ödülünü alan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, siyasetçilerin en yakın çalışma arkadaşlarının gazeteciler olduğunu dile getirdi.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün adına ise ödülü Özel Kalem Müdürü Durali Güçlüsoy aldı.

Hüseyin Özgürgün tarafından gönderilen yazılı mesaj ise GAP Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi KKTC Temsilcisi Hüseyin Turan tarafından okundu.

Özgürgün’ün mesajı şöyle:

“Özelde mensubu olduğum UBP, genelde Kıbrıs Türk halkı bugünlere vatan bildiği topraklara, ay yıldızlı bayrağına, yegane rehberi Anavatanına bağlılığını sürdürerek ulaşmış, özgürlüğünün ve egemenliğinin öneminin bilincinde tüm değerlerine sahip çıkmış, bu uğurda kararlı duruşunu yılmadan sürdürmüştür.

Bir ferdi olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğumuz yüce Türk Ulusu'nun hasletleri bizim değerimiz olmuştur, olmaya da devam edecektir.

Sizlerle olmak, sizlerle sevgi ve saygımızı paylaşmak bizleri yarınlara ilişkin yürüyüşümüzde cesaretlendirmekte enerjimizi arttırmaktadır.

Elele, gönül gönüle çok daha güzel günlere ulaşacağımıza yürekten inanır, özelde Kıbrıs Türk Halkı, genelde Türk Ulusu'nun kazanımlarına hizmette yılmadan çalışacağız.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.