1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜRGÜN:“ÖNEMLİ GÖREV HENÜZ BİTMEDİ..."
ÖZGÜRGÜN:“ÖNEMLİ GÖREV HENÜZ BİTMEDİ..."

ÖZGÜRGÜN:“ÖNEMLİ GÖREV HENÜZ BİTMEDİ..."

ÖZGÜRGÜN:“ÖNEMLİ GÖREV HENÜZ BİTMEDİ..."

A+A-

“HALKIMIZIN BUGÜN HAK ETMEDİĞİ YÖNETİME MAHKUM BIRAKILMASI DA PARTİ İÇİ KUTUPLAŞMAMIZIN, SAFLAŞMAMIZIN ÜRÜNÜ OLDUĞU GERÇEĞİ DE ORTADADIR”

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP’nin Kıbrıs Türk halkının bugünlere ulaşmasında üstlendiği önemli görevin henüz bitmediğini, güvenli yarınlara ulaşmasında da gerekenin yapılmasının tarihi misyonu olduğunu söyleyerek, “UBP yeni tüzüğü ile yeni vizyonu ile yeni döneme özgürlüğünün ve egemenliğinin ifadesi devletine, kahraman halkına hizmetlerini en iyi şekilde sürdürecektir” dedi.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün yaptığı yazılı açıklamada, partisinin ülke siyasetine kendini kanıtlamış, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en büyük, en köklü, en güçlü partisi olduğunu ifade ederek, “Partililerimizin yanı sıra tüm halkımızın malumu nedenlerle parti içi huzursuzlukları yaşamış, bunun olumsuzluklarının bedelini de ödemiştir. Halkımızın bugün hak etmediği yönetime mahkum bırakılması da parti içi kutuplaşmamızın, saflaşmamızın ürünü olduğu gerçeği de ortadadır”  diye devam etti.

Ülkenin Cumhuriyet döneminin en kötü günlerini yaşamakta olduğunu savunan Hüseyin Özgürgün, şunları dile getirdi:
“Ödeme güçlüğü içinde onbinlerce vatandaşımız mahkemelerimizde sıra beklemektedir. Esnafımız perişan, tarım sektörümüzü iflastan bu yıl iyi olan yağışlar kurtarmıştır. Döviz başını aldı gidiyor, hükümetin hiçbir tedbiri yok. Çalışanlarımız hayat pahalılığı altında ezilirken, hükümet HP ödeneğini durdurma kararı almaktan çekinmiyor. Grevler aralıksız sürerken, ülke adeta yangın yerine dönmüş, ancak hükümet edenlerin keyfi yerinde. Özkan bey benden bu kadar diyerek kendini kurtarmaya çalışıyor.

Bütün bunlar varken, KKTC’nin gündemini saptırmaya çalışanların gündemi her nedense ana muhalefet partisi Ulusal Birlik Partisi. Ulusal Birlik Partisi’ni yıpratmakla, karıştırmakla ülkeye hizmet edeceklerini sananlar unutmamalıdır ki, Ulusal Birlik Partisi halkımızın bugünlere ulaşmasında üstüne düşeni yapmış daha güzel günlere taşınmasında da gereğini yapmaya hazırdır. Bunu yapacak gücü de, deneyimi de, kararlılığı da vardır.

Ulusal Birlik Partisi yetkili kurullarının kararları doğrultusunda 6 Haziran 2015’te tüzük, 31 Ekim 2015’te Olağan Kurultayı yapılacak, tabanımızın görüş ve önerileri yeni yol haritamızı belirleyecektir. Ulusal Birlik Partisi çağdaş bir anlayışla yeni döneme yeni vizyonla girecektir. Partimizi 2013 öncesi iç çekişmelere taşıma gayretleri boşunadır. Hele de partimizin hasımlarının ya da dışarıdan  ahkam kesenlerin rüyalarının hayat bulması asla mümkün olmayacaktır. Ulusal Birlik Partisi’nin özü olan gerçek tabanını tanımayanlar boşuna heveslenmesinler.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.