1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZKARDAŞ HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ
ÖZKARDAŞ HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ

ÖZKARDAŞ HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ

Mehmet Özkardaş, CAS çalışanlarının işten durdurulması ve akaryakıt zammı nedeniyle hükümeti eleştirdi.

A+A-

Kamu-Sen Başkanı Mehmet Özkardaş, CAS çalışanlarının işten durdurulması ve akaryakıt zammı nedeniyle hükümeti eleştirdi.

Özkardaş, “Hani siz diğerleriyle aynı değildiniz” dedi.

Özkardaş yaptığı yazılı açıklamada, “partizanlığın devam ettiği, yolsuzlukların üzerine gitmek şöyle dursun, unutturulmaya çalışıldığı, Göç Yasası’nın iptali ile ilgili meclise sunulan önergenin CTP- BG, UBP ve DP-UG  oylarıyla reddedildiği ve CAS çalışanlarının da sokağa atıldığı” savunuldu.

Esnafın yine siftah yapmadan kepenk kapattığını,  gıda güvenliğinin yine olmadığını, Aksa ve Teknecik’in  zehir saçmaya devam ettiğini,  akaryakıta ve diğer ürünlere zamlara devam edildiğini ileri süren Özkardaş, bunları gören ve eleştiren vatandaşların da “Zaten bunu söyleyenler partimizin düşmanıdır, bunlar statükonun devamından yanadır” gibi baskılarla susturulmaya çalışıldığını iddia etti.

Özkardaş açıklamasında şunları kaydetti:

“Çok da birbirinizden farkınız yoktur. Halk bunu gördü ve son seçimlerde de referandumda da sizlere bir mesaj verdi. Bu mesajı doğru okumayıp, tersten okursanız geldiğiniz yere geri döneceksiniz. Seçim biter bitmez CAS çalışanlarına kapıyı gösterdiniz ve bugünde akaryakıta okkalı bir zam daha yaptınız. Hani siz diğerleriyle aynı değildiniz”.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.