1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÖZLEM, DEMETE DE YANLIŞ YAPTI...
ÖZLEM, DEMETE DE YANLIŞ YAPTI...

ÖZLEM, DEMETE DE YANLIŞ YAPTI...

ÖZLEM, DEMETE DE YANLIŞ YAPTI...

A+A-

Dün 'Kim Ne Derse Desin' programının sunucularından Seren Serengil, Özlem Yıldız'ı 'sevgililerini elinden almakla’ suçlamıştı. Daha sonra canlı yayına telefonla bağlanan Özlem Yıldız, Seren Serengil’le tartışma yaşamıştı.İkili bugün sosyal medya üzerinden birbirlerini eleştirmeye devam etti. Yıldız, Serengil’i mahkemeye vereceğini söyledi.

Özlem Yıldız twitter'dan 'Kimsenin benim namusuma özelime çamur atmaya hakkı yok ve kimsenin anne ve babama bunları yaşatmaya bundan sonrası mahkemenin ....' açıklamasını yaptı.

EVLİYKEN BİR BAŞKA ERKEKLE MESAJLAŞMASI DOĞRU DEĞİL

Serengil de Yıldız’ın açıklamalarının ardından instagram hesabından şu açıklamayı yaptı;

Bildiğiniz gibi hafta içi her gün 'Kim Ne Derse Desin' adlı programımızda günlük gazete haberlerini, haberde geçen kişilerin hakkında bildiklerimizi paylaşıyoruz.  Bu erkek için yapılan bir tartışma olarak gösterilemez. Çünkü ben bu mevzuları önemsemiş ve üstünde durmuş olsaydım Özlem Yıldız evliyken benim erkek arkadaşımla Facebook'tan yazışıp, buluştuğu zaman bundan 2 yıl önce bunları açıklardım. Bekli de evliliğine mal olurdu. Ben bunu yapmadım, durum böyle değil. Önümüze bir haber geldi, "Beni elma şekeriyle kandırırlarmış annem öyle diyor" diye bir cümle okuyunca 'hiç de o kadar masum değildir' dedim. Bildiklerimi paylaştım ve kendisi de inkar edemedi zaten. Ben bir kadınım. Evliyken Facebook'ta bir başka erkekle mesajlaşıp buluşmasını doğru bulmadığımı söyledim. Çünkü gerçekten arkadaş olsalardı Facebook'tan değil, telefonlarından mesajlaşırlardı ve muhakkak eşinin de bu diyaloglardan haberi olurdu. Ben buna değindim. Bir de programda çocuğunu otel odasında bırakıp gece pavyonda futbolcuyla sabaha kadar eğlenmesini bir erkek çocuğu annesi olduğu için eleştirdim.

ÖZLEM DEMET'E DE YANLIŞ TAPTI

Programıma bağlanmak istedi, bağlattırdım. Ben izin verdiğim için bağlandı, söz hakkı tanıdım çünkü söylediklerimi yüzüne de söylemek istedim.  Kendisi de hiçbir iddiamı inkar etmedi. demet akalın'la neden konuşmadığını sordum. Çünkü ona da bir yanlış yapmıştı ve Demet, kendisiyle görüşmüyordu. Bir de bunu sordum. Bunlar da benim programımın içeriğinde olan sorulardı.  Bu nedenle hiç üslubum, tavrım ve tarzım olmayan bir kavga içindeymişim gibi gösterilmesi son derece yakışıksız ve duruşuma ters bir durumdur bu benim için. Bir
gazete haberinin üstüne kişiyle ilgili değerlendirmemin ötesinde hiçbir önem taşımamaktadır. Saygılarımla...

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.