1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÖZLEM YILDIZ ANLATTI
ÖZLEM YILDIZ ANLATTI

ÖZLEM YILDIZ ANLATTI

Kimse boşanmak için evlenmiyor

A+A-

Kimse boşanmak için evlenmiyor

Özlem Yıldız, TV8’deki “Yaşam Sağlıkla Güzel” programıyla yeniden ekranda... Eşi Sinan Serter ile evliliğinin bitme noktasında olduğu bir süreçte televizyona dönen Yıldız, bu araf dönemindeki duygu ve düşüncelerini Quality of Magazine’le paylaştı.

İşte o röportajın bir bölümü:

* Yeni televizyon programın hayırlı olsun. Şimdi ekranlarda “Yaşam Sağlıkla Güzel” diyorsun. Kaç yıl ara verdin?

- Çok ara vermedim aslında... Yalnızca geçtiğimiz yıl program yapmadım. Ama evlendikten sonra dört yıl gibi aram var.

* Ya mankenlik?

- Mankenlik hiçbir zaman benim asıl mesleğim olmadı. Hayatımda çıktığım defile sayısı 10’u geçmez. Hayatımda güzel bir anı olsun diye yaptığım bir şeydi. Asıl mesleğimin her zaman için televizyon sunuculuğu olduğunu düşünüyorum.

* Bu, ilk sağlık programın mı?

- Tamamen sağlığa odaklı olarak evet ilk programım. TRT’de program yaparken doktorların yanı sıra tiyatrocu, sporcu konuklarım da oluyordu. Bu programda ise sağlık daha ağırlıklı.

* Oğlunun büyümesi, gelişimiyle ilgili ve sonrasında da evliliğinde birçok sıkıntı yaşadın. Boşanma konusunda eşinle uzlaştığınızı duydum. Doğru mudur, neler oluyor hayatında?

- Ben de çok şey duyuyorum. Bilmiyorum hangisi doğru? Tabii ki hiç kimse boşanmak için evlenmez. Bir yuva kolay kurulmuyor. Hele bir çocuk sahibiyseniz, her şeyden önce bir anne baba olarak onun da geleceğini, psikolojisini düşünmek zorundasınız. O yüzden bu kolay verilmiş bir karar değil.

DEMİR BENİ BİR KEZ AĞLARKEN GÖRMEDİ

* Demir durumu nasıl karşılıyor?

- Şu anda bu çok hassas bir dönem. Demir artık ilkokula başlama yaşına geldi. Yazılanları, benim hareketlerimi, psikolojimi çok net çözebiliyor. Beni bir kez bile ağlarken görmedi ama sıkıntılı olduğum bir an “Anne senin neyin var?” diye soruyor hemen. Duygularımı saklayamıyorum ve doğal olarak bu da beni üzüyor. Onun bir şeylerin farkına varması normal ama içinde bulunduğumuz bu durumdan onun olabildiğince az etkilenmesi açısından elimden gelen maksimum hassasiyeti gösteriyorum.

* Demir nasıl bir çocuk?

- Çok aklı başında. Yaşından olgun hareketleri var. Duygusal bir çocuk. Ondan hiçbir şey saklayamıyorum. Meslek seçimine karışmam ama sporla ilgilenmesini isterim. Çok artistik yetenekleri yok ama çok komik hareketleri var. Beni çok güldürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.