1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Özlem Yıldız'ı ağlatan iddia
Özlem Yıldız'ı ağlatan iddia

Özlem Yıldız'ı ağlatan iddia

Özlem Yıldız'ı ağlatan iddia

A+A-

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen sunucu Özlem Yıldız, Kanaltürk'teki '2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Evli işadamı Mustafa Elgin'den ayrıldıktan sonra galerici Murat Karabova ile birlikte olduğu yeni sevgilisinin de evli olduğu söylentisine "Murat Bey'le arkadaş grubumla eğlenmek için çıktığım akşam (geçen çarşamba) tanıştım. Aramızda herhangi bir aşk durumu yok. Beyefendi ayrıca evli değil, bunun altını çizelim..." diye yanıt verdi.

Gözyaşlarına hakim olamayan Özlem Yıldız sosyal medyada paylaşılan "Eşi Sinan Serter'den sonra evli sevgilisi Mustafa Elgin de iflas etti" sözlerine "Bu benim şanssızlığım olabilir. Mustafa Bey'le uzun zamandır görüşmüyorum. Onun işlerinin kötüye gitmesi ben onun hayatındayken olmuş bir gelişme değil. Kim olursa olsun kimsenin böyle ticari bir kayıp yaşamasını istemem. Evliliğim içinde bunu yaşadım. Ne demek olduğunu biliyorum. Kapı çaldığı zaman haciz memuruna 'Aaa merhaba kredi kartı mı getirdiniz?' diye sorduğumda 'Hayır Özlem Hanım evinizdeki eşyaları toplamak için geldik" cevabını aldım.Bu duyguyu iyi biliyorum. O yüzden de kalkıp 'elini attığı iflas ediyor, parası bitince adamları bırakıyor' gibi yakıştırmaları yapanları Allah'a havale ediyorum. Herkes önce bir kendi hayatına bakıp sonra başkalarını yargılayacak. İçim gerçekten çok acıdı, çok canım yandı." dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.