1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZOK HYUNDAİ, İSTANBUL AUTO SHOW 2015’E KATILDI
ÖZOK HYUNDAİ, İSTANBUL AUTO SHOW 2015’E KATILDI

ÖZOK HYUNDAİ, İSTANBUL AUTO SHOW 2015’E KATILDI

Hyundai, İstanbul Auto Show 2015’de Yeni Tucson ve i20 olmak üzere iki önemli modelinin prömiyerini gerçekleştirerek fuarın yıldızı oldu

A+A-

Hyundai, İstanbul Auto Show 2015’de Yeni Tucson ve i20 olmak üzere iki önemli modelinin prömiyerini gerçekleştirerek fuarın yıldızı oldu. Özok Group bünyesine geçen Hyundai KKTC’de de devleşmeye hazırlanıyor. 

1-341.jpg

Hyundai’nin, İstanbul Auto Show 2015’deki prömiyerine Özok Group Direktörleri Ali Özok ve Hasan Özok katıldı. Yeni Tucson ve i20’nin tanıtıldığı etkinlikte Hyundai, hazırladığı ilgi çekici standı ve teknolojik sürprizlerinin yanı sıra ürün gamındaki iddialı yenilikleriyle de kalite vurgusu yaptı. 

2-186.jpg

Yeni i20için Cumartesi BASIN LANSMANI
Adaya geldiği ilk günden itibaren satışları hızla devam eden Hyundai’nin yeni i20 modeli için basın lansmanı ise 13 Haziran cumartesi günü saat 13.30 daHamitköy’de bulunan Özok Hyundai Plaza’da gerçekleşecek. KKTC Basının üst düzey temsilcilerinin davet edildiği organizasyonda Yeni İ20 için özel bir etkinlik düzenlenecek.

4-054.jpg

EYLÜL AYINDA İSE YENİ TUSCON ÖZOK HYUNDAİ’DE VE DEV ORGANİZASYON HAZIRLIĞI
Hyundai Özok, Eylül ayı için büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Özok Group’un Eylül ayında gerçekleştireceği etkinlikte Hyundai’nin yeni Tucson modeli ilk kez Kıbrıs’taki otomobil tutkunlarıyla buluşacak. Eylül ayında düzenlenecek dev etkinlikte Türkiye ve dünya genelinden de katılımcılar ağırlanacak. 

Avrupa’da her geçen yıl hızla artış gösteren SUV pazarına Hyundai'nin en son teknoloji ışığında geliştirdiği tasarım harikası Tucson da katıldı. Yeni Tucson ile birlikte tüm standartları yeniden belirleyen Hyundai, müşterilerine daha cesur ve daha estetik bir tasarım anlayışı sunuyor. Markanın yeni elçisi, harika bir tasarımla daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflerken aynı zamanda gelişmiş teknolojileri sayesinde de üstün konfor ve rahatlık sağlıyor.Yeni Tucson, tıpkı diğer Hyundai modelleri gibi müşterilerine beklentilerin ötesinde bir değer sunuyor.

5-030.jpg
Son derece modern ve sportif hatlara sahip olan Yeni Tucson, markanın yeni tasarım felsefesini de gözler önüne seriyor. 

KKTC’de yıllardır beğenilen ve tercih edilen Hyundai, Özok Group güvencesine girmesiyle birlikte adada devleşmeye hazırlanıyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.