1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZTAŞ: “BELEDİYEYİ CİDDİ VE GÜVENİLİR HALE GETİRECEĞİZ”
ÖZTAŞ: “BELEDİYEYİ CİDDİ VE GÜVENİLİR HALE GETİRECEĞİZ”

ÖZTAŞ: “BELEDİYEYİ CİDDİ VE GÜVENİLİR HALE GETİRECEĞİZ”

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş,

A+A-

CTP-BG GEÇİTKALE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZTAŞ: “BELEDİYEYİ CİDDİ VE GÜVENİLİR BİR KURUM HALİNE GETİRECEĞİZ”

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş, Geçitkale ve belediyeye bağlı köylerdeki projelerinin hayalci değil gerçekçi projeler olduğunu belirterek, projelerini hayata geçirebilmek için öncelikle Geçitkale Belediyesi’ni ciddi ve güvenilir bir kurum haline getireceklerini kaydetti.

CTP-BG Basın Bürosu aracılığıyla yazılı bir açıklama yapan Öztaş, Geçitkale Belediyesi’nin gelir-gider dengesinin düzensiz olduğunu ve göreve gelmeleri halinde belediye için denk bütçe kuralını uygulayacaklarını dile getirdi.

Öztaş, hayata geçirecekleri projelerle Geçitkale ve bağlı köylerinin çehresinin değişeceğini belirterek, belediye bütçesini denk hale getirerek borçları yapılandıracaklarını belirtti.

“ÇALIŞANLARIN YATIRIMLARI 2 YILDIR YAPILMIYOR”

Geçitkale Belediyesi’ndeki mali dengeyi düzeltmelerinin ardından hedefler ve projelerin hayata geçirileceğini söyleyen Hasan Öztaş, çalışanların sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımlarının 2 yıldan beridir yapılmadığını vurguladı.

Çalışanların herhangi bir sağlık sorunu yaşamaları halinde devletteki sağlık hizmetlerinden faydalanamadıklarına dikkat çeken Hasan Öztaş, “Çalışanlarımız ihtiyat sandığından borçlanmak istediklerinde de geriye dönük borçlardan dolayı bu imkandan faydalanamıyorlar” dedi.

CTP-BG’nin yerel yönetimler vizyonu sayesinde yönetiminde olan tüm belediyeleri düzlüğe çıkardığını vurgulayan Öztaş, denk bütçe yaratmanın disiplinli çalışma ve sağlam irade gerektirdiğini belirtti.

“HER KURUŞA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Geçitkale ve bağlı köylerin her kuruşuna sahip çıkacaklarının kaydeden Öztaş, Geçitkale Belediyesi’ni ciddi bir kurum haline getireceklerini, ekibiyle birlikte gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Geçitkale ve bağlı köylerine yıllardır yatırım yapılmadığını, bu bölgede yaşayan halkın bunu hak etmediğini ve 29 Haziran’dan sonra Kuzey Mesarya halkına hak ettiği yaşam kalitesinin sunulacağını belirten Öztaş, halkın gözünü boyayan projeler değil, yapılabilecek gerçek ve inandırıcı projeler hedeflediklerini kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.