1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZTAŞ PROJELERİNİ ANLATTI
ÖZTAŞ PROJELERİNİ ANLATTI

ÖZTAŞ PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş, bölge gençlerine projelerini anlattı.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş, bölge gençlerine projelerini anlattı.

CTP-BG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, gençlerin bölgeleriyle ilgili taleplerini dinleyen Öztaş, Gazimağusa Belediyesi’nin MAGEM’i gibi Geçitkale Belediyesi’nin de GEGEM’i olacağını belirtti.

Gençlerin sosyal-kültürel ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulacak GEGEM’de resim atölyesi, modern ve halk dansları ekipleri, dart, satranç, gitar kursları ve benzeri pek çok dalda hizmet verilmesinin amaçlandığını kaydetti.

Böylece bölgede yaşayan gençlerin yeteneklerini keşfetmesi ve başarılı olacakları alanlarda önlerinin açılmasının sağlanacağını dile getiren Öztaş, GEGEM’de, gençlerin kendi yönetimlerini oluşturabileceğini ve ihtiyaçları ile talepleri konusunda birebir söz sahibi olup kendi kararlarını alabileceklerini ifade etti.

Öztaş, “Bu seçimde özellikle gençlerden büyük destek aldığımın farkındayım” dedi.

Öztaş gençlerle yaptığı toplantıda nasıl bir belediyecilik anlayışı içinde hizmet vereceklerinden de bahsetti. Geçmiş dönemin aksine belediye meclisinin en az ayda bir kez toplanacağını söyleyen Öztaş, hatta bölge muhtarlarıyla da ayda bir kez bir araya gelinerek bölgedeki sorunları değerlendirip çözümler üretileceğini vurguladı.

“TUTAMAYACAĞIMIZ SÖZLER VERMEDİK”

Ayakları yere basan projelerle vatandaşlardan oy istediklerini belirten Öztaş, “CTP-BG'ye ait belediyeler ülkeye çok şey kazandırdı. CTP-BG yönetimindeki belediyelerin hiçbirisinde çalışanlar huzursuz değil. Kaliteli ve ‘Yıldızlı Belediyecilik’ konseptini Geçitkale’ye bağlı köylere de getireceğiz” ifadesini kullandı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.