1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZTAŞ VE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI
ÖZTAŞ VE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI

ÖZTAŞ VE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş ve belediye meclis üyesi adayları, Geçitkale’de halka tanıtıldı.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi  - Birleşik Güçler (CTP-BG) Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş ve belediye meclis üyesi adayları, Geçitkale’de halka tanıtıldı.

CTP-BG basın ve halkla ilişkiler biriminden yapılan açıklamaya göre,  CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş ile belediye meclis üyelerin tanıtıldığı etkinliğe, CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, CTP-BG Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Erkut Şahali, Milletvekilleri Asım Akansoy, Ferdi Sabit Soyer ve Arif Albayrak katıldı.

YORGANCIOĞLU

CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu yaptığı konuşmada, CTP-BG’li belediye başkanlarının, halka karşı aldığı hizmet etme sorumluluğunu layığı ile yerine getirdiğini belirtti.

Sosyal belediyecilik kavramının tüm CTP-BG’li belediyelere kazandırıldığını ifade eden Yorgancıoğlu, CTP-BG’nin yerel ve genel yönetim anlayışındaki başlıca unsurun ‘insan’ olduğunu söyledi.

Artık hiçbir belediye başkanının mali kaynakları har vurup harman savuramayacağını belirten Yorgancıoğlu, yeni “Yerel Yönetimler Yasa Tasarısı”nın meclise sevk edildiğini hatırlattı.

Yorgancıoğlu, “Yıldızlı Belediyecilik” kavramının CTP-BG yönetimlerinin yaptığı icraatlarla ortaya çıktığını ve diğer siyasi parti belediyelerinin yapmış olduğu işler yanında parladığı için yıldız unvanını aldığını belirtti.

ŞAHALİ

CTP-BG Mağusa İlçe Başkanı Erkut Şahali ise, Geçitkale bölgesinin Kuzey Mesarya’nın merkezi ve kalbi olduğunu belirterek, 29 Haziran’da yapılacak yerel seçimlerde Geçitkale’nin“Yıldızlı Belediyeciliğe”  kavuşacağını savundu.

CTP-BG’nin yerel yönetimler konuşunda kendini ispatladığını ve batmış belediyeleri kurtarmakta ustalaştığını da iddia eden Şahali, Dikmen, Değirmenlik ve Gönyeli Belediyelerinin bunun örnekleri olduğunu kaydetti.

ÖZTAŞ

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş da, CTP-BG yerel yönetimler vizyonunun seçimden sonra Geçitkale bölgesinde hayata geçeceğini savundu.

Öztaş, Geçitkale ile ona bağlı köylerde yaşayan bölge halkının eşit hizmetler alacaklarını belirterek, insanları mutlu ve huzurlu bir ‘kuzey Mesarya yıldızı’ yaratacaklarını iddia etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.