1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZTOPRAK KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
ÖZTOPRAK KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ÖZTOPRAK KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Hüseyin Öztoprak ve meclis üyeliği adayları köy ziyaretlerini sürdürüyor.

A+A-

DP-UG LEFKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZTOPRAK KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Lefke Belediye Başkan adayı Hüseyin Öztoprak ve meclis üyeliği adayları köy ziyaretlerini sürdürüyor.

DP-UG Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Öztoprak ve beraberindeki heyet, Doğancı ve Cengizköy’ü ziyaret etti. Öztoprak, Taşpınar köyüne de ikinci kez gitti.

“KIBRIS TÜRK HALKI BUNU HAK ETMİYOR”

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde bölgenin sorunlarını tespit etme imkânı bulduklarını belirten Öztoprak, bu konu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Öztoprak, bölgede su sıkıntısı yaşadığını, mevcut yönetimin buna kulak tıkadığını savunarak, “Kıbrıs Türk halkı 21’inci yüzyılda kentini ve köylerini susuz bırakan bir zihniyeti hak etmiyor” dedi.

Öztoprak, “Belediyedeki sıkıntı ne olursa olsun, üretim merkezi köylerde su motorlarının çalışması gerek” ifadesini kullandı.

Yalnızca Lefke’nin değil, civar köylerin de kalkınması, tarımsal arazilerin kullanılır hale gelmesi için çalışacaklarını söyleyen Öztoprak, “Lefke ve yöresi yıllardır yok sayılıyor. Mevcut yönetim sayesinde bölgemiz kaderine terk edildi, geri kalmış olarak ilan edildi. Kaldırımlar yürünmez halde, bahçe yollarından sarkan otlar yangına davetiye çıkarıyor, bozulan yollar arabalarımızı mahvediyor” dedi.

Öztoprak, göreve gelmeleri halinde sorunların çözümü için canla başla çalışacaklarının sözünü verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.