1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZTOPRAK: “LEFKE KÖTÜ YÖNETİMDEN KURTULACAK”
ÖZTOPRAK: “LEFKE KÖTÜ YÖNETİMDEN KURTULACAK”

ÖZTOPRAK: “LEFKE KÖTÜ YÖNETİMDEN KURTULACAK”

Öztoprak ile belediye meclis üyesi adayları, “9. Geleneksel Çilek Festivali”ni ziyaret ederek, üreticiler, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

A+A-

DP - UG LEFKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZTOPRAK: “LEFKE KÖTÜ YÖNETİMDEN KURTULACAK”

Lefkoşa, 25 Mayıs 14 (T.A.K): Demokrat Parti - Ulusal Güçler (DP-UG) Lefke Belediye Başkan Adayı Hüseyin Öztoprak ile belediye meclis üyesi adayları, “9. Geleneksel Çilek Festivali”ni ziyaret ederek, üreticiler, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

DP’den yapılan açıklamaya göre, Öztoprak’a, DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak ve parti yetkilileri eşlik etti.

DP-UG Lefke Belediye Başkan Adayı Hüseyin Öztoprak burada yaptığı konuşmada, partinin tüm birimleri ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, Lefke’nin çehresini değiştireceklerini ve halkın özleyip hak ettiği çağdaş belediyecilik hizmetini hayata geçireceklerini kaydetti.

Öztoprak, “Köylerimize en iyi hizmeti getireceğiz. Üreticimiz, esnafımız ve tümüyle halkımız hak ettiği çağdaş belediyecilik hizmetlerine kavuşacak. Tüm bunların yanı sıra beldemiz turistler içinde cazibe merkezi haline gelecektir. Lefke’yi önce kötü yönetimden ve borçlarından kurtaracak ardından da KKTC’nin öncüsü yapacağız. Vatandaşımıza hiçbir çıkar beklemeden hizmet etmeye talibiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.