1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZTOPRAK VE DP-UG BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI DOĞANCI’YI ZİYARET ETTİ
ÖZTOPRAK VE DP-UG BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI DOĞANCI’YI ZİYARET ETTİ

ÖZTOPRAK VE DP-UG BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI DOĞANCI’YI ZİYARET ETTİ

Hüseyin Öztoprak ve belediye meclis üyesi adayları seçim çalışmaları çerçevesinde Doğancı’yı ziyaret etti.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Lefke Belediye Başkan adayı Hüseyin Öztoprak ve belediye meclis üyesi adayları seçim çalışmaları çerçevesinde Doğancı’yı ziyaret etti.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, Öztoprak ve ekibine ziyaretler sırasında DP Ulusal Güçler Genel  Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, Kadın ve Gençlik Örgütü üyeleri ve de  çok sayıda gönüllü eşlik etti.

Hüseyin Öztoprak dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen  ev ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, Lefke Belediyesiyle ilgili projelerini  geliştirirken, şeffaf yönetim ve katılımcılık ilkesinden hareketle, halkın her kesiminden insanını kucaklayan bir vizyon geliştirdiklerini de ifade etti.

Lefke ve çevresinin çehresini değiştirebilecek dinamik bir ekiple,  hizmet için yola çıktıklarını söyleyen Öztoprak, göreve geldikleri andan itibaren yerel belediye anlayışına yakışır biçimde vatandaşa yönelik kaliteli hizmetin sağlanması için, hemen çalışmalara başlayacağını vurguladı.

“PROJELERİMİZİN BAŞINDA YAŞLILARA DAHA FAZLA HİZMET GÖTÜRMEK GELİYOR”

Projeleri arasında yer verdiği önemli konuların başında yaşlılara daha fazla hizmet götürmek olduğunu belirten Öztoprak, “Lefke ve civar bölgesinde yaşayan yaşlı insanlarımıza ayda bir, sağlık kontrollerinin yapılması için doktor göndererek, bakımlarının yapılmasını sağlayacağız. Ayrıca bu bakıma muhtaç yaşlılarımızın kuaför ihtiyaçlarını karşılamak için evlerine kuaför göndereceğiz.  Su faturalarını ödeyemeyen ve araç sıkıntısı olan yaşlılarımız için ayda bir servis göndererek, banka, hastane gibi önemli kurumlara gidebilmeleri için olanak sağlayacağız”  dedi.

Öztoprak, yaşlıların  kapısına sadece seçim dönemi oy almak amacıyla gidilmemesi gerektiğini  ve onların sosyal ihtiyaçlarının da giderilmesine yönelik projelerini göreve geldikleri andan itibaren en kısa sürede hayata geçireceklerini de  ifade etti.

Yeni dönemde, esnaf, işçi, sendikacı, gibi birçok kesimden insanın yer aldığı, eğitim kurumlarının da dahil edildiği ve söz sahibi olacağı koşulların yaratılmasını sağlayacaklarını belirten Öztoprak, “Bu dönemden itibaren, bölgemizde,  belediyecilikte öncü ve örnek olmayı, vatandaşın kendini ayrıcalıklı sayabileceği kalıcı hizmet anlayışı sunmayı  hedeflemekteyiz” diye konuştu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.