1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZYİĞİT: “29 HAZİRAN DEĞİŞİMİN BAŞLANGICI OLACAK”
ÖZYİĞİT: “29 HAZİRAN DEĞİŞİMİN BAŞLANGICI OLACAK”

ÖZYİĞİT: “29 HAZİRAN DEĞİŞİMİN BAŞLANGICI OLACAK”

Özyiğit: “29 Haziran değişimin başlangıcı olacak”

A+A-

EMİROĞLULARI: “GAZİMAĞUSA’YA ÖNCE SEVGİYİ GETİRECEĞİZ”

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Baraka Kültür Merkezi, Gazimağusa Belediye Başkan adayı ve belediye meclis üyesi adayları için dayanışma yemeği düzenledi.

Yemeğe, Gazimağusa Belediyesi başkan adayı Mustafa Emiroğluları, Gazimağusa, Serdarlı, Beyarmudu, Geçitkale ve Yeni Boğaziçi belediye meclis üyesi adayları, TDP Genel Başkan Cemal Özyiğit, BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, milletvekilleri Hüseyin Angolemli, Mehmet Çakıcı katıldı.

Konuşmaların yapıldığı gecede, belediye başkan ve meclis üyesi adaylarının tanıtımı ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

ÖZYİĞİT

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, 29 Haziran tarihinin demokrasinin beşiği olan yerel yönetimlerde değişimin ve dönüşümün başlangıcı olacağını söyledi.

Seçimlere çok kısa bir süre kaldığını belirten ve bu sürenin en aktif bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini kaydeden Özyiğit, “İnsanlarımıza tek tek ulaşacağız, projelerimizi paylaşacağız, onlardan destek talep edeceğiz. 29 Haziran akşamı da onların desteği ile hedefimize ulaşacağız” dedi.

İZCAN

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan ise ülkenin birliğe ihtiyacı olduğunu, TDP, BKP, Baraka ittifakını da bu amaçla kurduklarını belirterek, bu ittifakın başarıya ulaşmasının önemli olduğunu vurguladı.

Bu birlikteliğin yerel seçimlerin ardından da devam etmesi gerektiğini belirten İzcan, “Bu ittifak şimdiden başarılı olmuştur. Eğer bugün Lefkoşa’da sayın  Harmancı’nın kazanacağı konuşuluyorsa, diğer bölgelerdeki adaylarımız yarışın içinde iseler, bu ittifakın başarısını göstermektedir” dedi.

EMİROĞLULARI

TDP Gazimağusa Belediyesi Başkan adayı Mustafa Emiroğluları, yerel yönetim seçimlerinin değişim ve dönüşüm için, demokrasinin gelişmesi için oldukça önemli olduğunu vurguladı.

TDP, BKP, Baraka ittifakının seçimlerden başarıyla çıkacağına inanç belirten Emiroğluları, “Bu ittifakın kazanması demek, çağdaş belediyeciliğin kazanması demektir.  Bu ittifakın kazanması demek demokrasinin kazanması, insan haklarının kazanması” demektir diye sözlerini sonlandırdı.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.