1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZYİĞİT: “DEĞİŞİM SÜRECİNİN ÖNCÜSÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
ÖZYİĞİT: “DEĞİŞİM SÜRECİNİN ÖNCÜSÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

ÖZYİĞİT: “DEĞİŞİM SÜRECİNİN ÖNCÜSÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

ÖZYİĞİT: “DEĞİŞİM SÜRECİNİN ÖNCÜSÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

A+A-

ÖZYİĞİT: “DEĞİŞİM SÜRECİNİN ÖNCÜSÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, değişim sürecinin öncüsü olmaya devam edeceklerini söyledi.

TDP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Özyiğit, Dilekkaya-Kırıkkale Örgütleri geçtiğimiz akşam düzenlenen etkinlikle yaptığı konuşmada, TDP’nin görüş, düşünce ve politikalarının halktan büyük oranda onay bulmaya başladığını belirtti. Özyiğit, son yerel seçimlerle Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki sonuçların yanısıra, son dönemlerde TDP’ye olan katılımlar ile kurulan örgütlerin bunun somut göstergesi olduğunu vurguladı.

Halkın değişim istediğini net bir şekilde ortaya koyduğunu söyleyen Özyiğit,  “Bu yolu halkla birlikte yürümekte kararlıyız. TDP, değişim sürecinin öncüsü olmaya devam edecektir” dedi.

28 Haziran’da Tüzük Kurultayı yapacaklarını, ardından da parti programını daha çağdaş, daha güncel hale getireceklerini ifade eden Özyiğit, TDP’nin önümüzdeki dönem yol haritasının da partinin çeşitli kademelerinde değerlendirildiğini ve yakın bir gelecekte gereken kararları üreteceklerini belirtti.

Özyiğit konuşmasının sonunda, hem partiye yeni katılan üyelere “aramıza hoş geldiniz” dedi ve yeni oluşturulan örgütlerde görev alan kişilere başarı diledi.

Bu arada TDP Dilekkaya Örgüt Başkanlığına Özgür Yaman, Kırıkkale Örgüt Başkanlığına ise Cengiz Mene’nin getirildiği belirtildi.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.