1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. PADİŞAH-I HAL-İ OSMAN TİYATRO SEVERLERLE BULUŞACAK
PADİŞAH-I HAL-İ OSMAN TİYATRO SEVERLERLE BULUŞACAK

PADİŞAH-I HAL-İ OSMAN TİYATRO SEVERLERLE BULUŞACAK

Padişah-ı Hal-i Osman Tiyatro Severlerle Buluşacak;

A+A-

 

Padişah-I Hal-İ Osman Oyunu 14 Aralık 2014 Pazar 20:00'da YDÜ AKKM'de Tiyatro Severlerle Buluşacak.

Çatalköy Belediye Tiyatrosu,  İletişim için Tiyatro Gecesi'ne Padişah-ı Hal-i Osman adlı absürd komedi oyunuyla katılacak.

Çatalköy Belediyesi Kültür Sanat Koordinatörü Derman Atik konuyla ilgili yaptığı açıklamada; YDÜ'de İletişim için Tiyatro Gecesi nedeniyle, Lefkoşalı tiyatro severlerle buluşacak olmaktan mutluluk ve heyecan duyduklarını belirtti.

Atik, oyunun; geçmişin gelecekle buluşmasına seyirci olacağınız, hem geçmişe hem de günümüze ironik absürd eleştiriler getirerek izleyicileri kahkahaya boğacak bir oyun olduğunu söyledi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, dansları, kostümleri ve ağdalı konuşmaları ile izleyicileri büyüleyecek ve onlara farklı bakış açıları sunacak eleştirel bir yaklaşıma sahip oyun, Üstün Dökmen tarafından kaleme alındı, Derman Atik tarafından uyarlanıp yönetildi.

Gece, YDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü  öğrencilerinin Öğretim Görevlisi Ufuk Altunç yönetiminde 'İletişim' kavramının hayatımızdaki önemini vurgulamak, iletişimsizliğin yarattığı kaosun farkına varılmasını sağlamak için oluşturuldu.

Anlamak ve Anlatmak için İletişim, İletişim için Tiyatro sloganıyla; Tiyatronun anlamak için de anlatmak için de iyi bir iletişim aracı olduğunu aktarmayı amaçlayan etkinlik halka ücretsiz olarak sunulacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.