1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PAHALI İÇKİLERİ İÇEMEDİLER
PAHALI İÇKİLERİ İÇEMEDİLER

PAHALI İÇKİLERİ İÇEMEDİLER

Ozanköy’de bir restoran içerisinden içki çaldıkları iddia edilen Pakistan uyruklu zanlılar tutuklandı

A+A-

Ozanköy’de Dream Castle isimli restoranın mutfak kapısını kırıp, büfenin içerisinden 3 bin TL tutarında değişik markalarda alkollü içki çaldıkları iddia edilen Muhammed Rızvan ve Adil Cheema isimli Pakistan uyruklu zanlılar dün Girne’deki nöbetçi mahkemeye çıkarıldı ve haklarında 3 gün tutukluluk emri alındı.

İddia makamının tanığı olarak yeminli ifade veren polis memuru Salih Sayılır, zanlıların “Dükkan açma”, “Sirkat” ve “Kasti hasar” suçlarından methaldar olduklarını söyledi.

Salih Sayılır, zanlıların 25 Ağustos 2013 tarihinde restoranın kilitli durumdaki mutfak kapısını hasara uğratıp, binaya girdiklerini ve büfe içerisinde bulunan alkollü içkileri çaldıklarını belirtti.

Polis memuru Sayılır, önceki gün tespit edilen zanlıların verdikleri gönüllü ifadelerinde işledikleri suçu kabul ettiklerini anlatarak, meseleyle bağlantısı olan bir kişinin daha arandığını anlattı. Meseleyle ilgili aranan emareler ve alınması gereken ifadeler olduğunu aktaran Sayılır, zanlıların serbest kalmaları durumunda soruşturmayı etkileyebileceklerine dikkat çekti. Sayılır, soruşturmanın salimen yapılabilmesi için zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Tutukluluk süresine itiraz edilmemesinin adından Yargıç Melek Esendağlı, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.