1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. PAMİR'İN ACILI BABASI
PAMİR'İN ACILI BABASI

PAMİR'İN ACILI BABASI

Pamir'in acılı babası: "Bizi acımızla baş başa bırakın"

A+A-

Kaybolmasından 29 saat sonra komşu villanın havuzunda ölü olarak bulunan 3.5 yaşındaki Pamir’in babası Serdar Dikdik, sabah 08.30’da oğlunun cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu’na geldi. Acılı baba Pamir'le ilgili 1 yıl önce aile yakınlarına gönderdiği yazıyı da paylaştı.

Serdar Dikdik, sosyal medyada, oğlunun kaybolmasının hemen ardından başlayan, “Gezi Parkı benzeri protestoları yapmak için bölgede keşif yapıyorlar. Çocuğu da planlı olarak kaybettiler” şeklindeki yorumlara oldukça üzülmüştü. Serdar Dikdik bu yorumlara şöyle yanıt verdi:


“Bizim acımız var. Meleğim kaybolmuş ben onu arıyordum. İnsanlar bizim hakkımızda ne biçim yorumlar yapmışlar.

Üçüncü Köprü’yü protesto etmek için yapılmış, yeniden isyan çıkartmak için yapılmış bunlar. Bunlar nasıl insanlar. Bizim acımız var. Benim evladım kaybolmuş. Evladımın ölüsünü bulduk artık sussunlar. Benim babam, dedem öldü onları ben yıkayıp gömdüm. Şimdi de oğlumu ben yıkayıp gömeceğim.

Benim acım bana yeter. Ben oğlumu iyi yetiştirmek için elimden gelen herşeyi yaptım. En güzel imkanları sundum ona. Bizim acımız yapılan yorumları okuyunca daha da arttı. Artık bizi acımızla baş başa bıraksınlar."

"O HAVUZA BAKMADIM ÇÜNKÜ"
“Pamir 1 Nisan’da kaybolduğu an ben ilk olarak o eve gittim. Havuzun dibine sopalarla baktım. O havuzdan çıkmayınca içim rahatladı. Sonra oğlumu buldum. Son kaybolduğunda o eve bakmadım çünkü oraya gitmeyeceğini düşündüm. Pamir’i daha önce bulduğum yere yani sokağa çıkıp oğlumu aradım."

DEDESİNİN KOYNUNDA YATACAK
Adli Tıp'taki  işlemlerin tamamlanmasının ardından Pamir Dikdik'in cenazesi, ailesine teslim edildi.Dikdik'in cenazesinin bulunduğu cenaze aracına, babası Serdar Dikdik de bindi.
Pamir için ikindi vakti Zekeriyaköy Camisi’nde cenaze namazı kılınacak. Pamir daha sonra Zincirlikuyu’da dedesinin yanında toprağa verilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.