1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PANAYIR'DA CİNSEL TACİZ!
PANAYIR'DA CİNSEL TACİZ!

PANAYIR'DA CİNSEL TACİZ!

Kalçasını sıkıp...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa Suriçi Panayırında gezen baş harfleri Ç.A olan kız, 265 mlg promil etkisi altında bulunan Haşim Çelik tarafından cinsel saldırıya uğradı. Polis tarafından tutuklanarak dün “Cinsel saldırı” suçlamasıyla Mağusa Kaza Mahkemesine çıkarılan ve tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanan zanlı Çelik, teminat şartlarını yerine getiremeyerek cezaevine gönderildi.

Müştekinin kalçasını sıktı…

Meselenin tahkikat memuru Ersoy Saydağ, zanlı Haşim Çelik’in 4 Haziran tarihinde Mağusa Suriçi Panayır alanında 265 mlg alkol etkisi altındayken panayır alanında gezen Ç.A’nın arkasından yaklaşarak elleri ile kalçasını sıkmak suretiyle cinsel saldırıda bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Saydağ, TC vatandaşı olan ve KKTC’de çalışma izni ile bulunan zanlı Çelik’in uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Teminat şartlarını yerine getiremedi…


Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Haşim Çelik’in kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 5 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi. Zanlı Çelik, teminat şartlarını yerine getiremediği için 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.