1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PANSİYONLARA POLİS BASKINI!
PANSİYONLARA POLİS BASKINI!

PANSİYONLARA POLİS BASKINI!

Polisten sıkı denetim!

A+A-

Lefkoşa ve İskele Polis Müdürlükleri, önceki gün 20.00-00.00 saatleri arasında sorumluluk sahalarında asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.

Lefkoşa’da gerçekleştirilen denetimler sonucu bölgede faaliyet gösteren pansiyonlar, işçi yatı evleri kahvehaneler, gece kulüpleri, alkollü içki satışı yapılan mekânlar kontrol edildi ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimler sonucu kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak toplam 18 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem yapıldı.  Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise, 450 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 90 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.
İskele’de gerçekleştirilen denetimler sonucu ise bölgede faaliyet gösteren bet ofisleri ve kumarhaneler kontrol edilmiş ve kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 8 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi. Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 120 araç kontrol edildi, suç işlediği tespit edilen 42 araç sürücüsü hakkında ileri işlem yapıldı.

kontro_1.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.