1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PAPAKOSTAS DA HRİSTOFYAS’I İSTİYOR
PAPAKOSTAS DA HRİSTOFYAS’I İSTİYOR

PAPAKOSTAS DA HRİSTOFYAS’I İSTİYOR

“Mari”de (Tatalısu) Evangelos Florakis Deniz Üssünde meydana gelen ve 13 kişinin ölümüne neden olan

A+A-

“Mari”de (Tatalısu) Evangelos Florakis Deniz Üssünde meydana gelen ve 13 kişinin ölümüne neden olan patlamanın ardından yaşanan mahkeme sürecinde mahkum olan Felaketle Özel Mücadele Birimi (EMAK) eski Müdürü Andreas Loizidis’in ardından, bir diğer mahkum Rum Savunma eski Bakanı Kostas Papakostas’ın da temyiz davasında Rum Yönetimi eski Başkanı Dimitris Hristofyas’ın tanık olmasını istediği haber verildi.

Politis gazetesi “Onu Papakostas Da Çağırıyor... Savunma Eski Bakanı Da Yüksek Mahkemeye Başvuruda Bulundu” başlıklarıyla verdiği haberinde, Mari’yle ilgili Temyiz Davası çerçevesinde Rum Yüksek Mahkeme’ye yapılan Hristofyas’ın tanık olması yönündeki talebin ilgi çekici bir boyut aldığını yazdı.

Mahkum Loizidis dışında Papakostas’ın da Hristofyas’ı mahkemeye çağırma talebinde bulunduğunu kaydeden gazete, konunun ilgi çekici bir boyut almasınınsa, Papakostas’ın Hristofyas’ın ortaklarından biri olmasından ve ortaya yeni unsurların çıkabilecek olması ihtimalinden kaynaklandığını belirtti.

Loizidis gibi Papakostas’ın da Hristofyas’ın katıldığı bir televizyon kanalında patlamayla ilgili söyledikleri üzerine mahkemede tanık olarak ifade vermesini istediğine değinen gazete, Hristofyas’ın mahkemeye çağrılmasıyla ilgili talebin 9 Ocak tarihinde görüleceğini kaydetti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.