1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARA DOLU ÇANTAYI KAPIP KAÇTILAR!
PARA DOLU ÇANTAYI KAPIP KAÇTILAR!

PARA DOLU ÇANTAYI KAPIP KAÇTILAR!

Sonu tatlı olmadı;

A+A-

Sonu tatlı olmadı

Mustafa Tat’ın elindeki para dolu çantayı alıp kaçan İran uyruklu zanlıları cezaevine gönderildi
Gazimağusa’da Mustafa Tat’ın elinde bulunan ve içerisinde 200 bin TL civarında nakit para bulunan çantayı kapkaç yolu ile sirkat ederek kayıplara karışan ve olaydan 3 gün sonra Girne’de tespit edilen zanlılar Behruz Morhajer ile Moharram Esmailzade İremloo dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Hasan Derman, zanlılar hakkında 11 Eylül 2015 tarihinde başlayan soruşturmanın tamamlandığını bildirdi.
Zanlıların İran uyruklu olduğunu ve davalarının Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüşüleceğini belirten Derman, yargılanmaktan kaçmalarının kuvvetle ihtimal olan zanlıların, davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmelerini talep etti.

Çantada para olduğunu bilmezmiş

Zanlıların avukatı İbrahim Demirtaş, zanlı 1 Behruz Morhajer’in amacının sadece dizüstü bilgisayarı çalmak olduğunu ve çanta içerisinde bulunan paralardan haberi olmadığını iddia ederken, zanlı 2 Moharram Esmailzade İremloo’nun ise konu olayın gerçekleşeceğinden haberi olmadan olay yerine gittiğini öne sürdü.

Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlıların itham edildikleri suçların oldukça ciddi suçlar olduğunu ve Ağır Ceza Mahkemesinin gündeminde görüşülecek suç tiplerinden olduğunu belirterek zanlıların davaları görüşülünceye kadar 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmelerine emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.