1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARA HALEN BULUNAMADI
PARA HALEN BULUNAMADI

PARA HALEN BULUNAMADI

Para halen bulunamadı

A+A-

Yurt odasından 200 ABD Doları ve bir Ipad çalmakla suçlanan Dauda Filip Katsala’nın tutukluluğu 4 gün daha uzatıldı
 
“Bildiğim her şeyi anlattım”… Özel  Yurt’nda Oghemete Oro Okanade’nin odasından hırsızlık yapmakla suçlanan ve ek tutukluluk talebiyle mahkemeye çıkarılan Dauda Filip Katsala “bildiğim her şeyi polise anlattım” dedi. Mahkeme, Katsala’nın 4 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa’da özel bir yurtta Oghemete Oro Okonade’nin 1113 numaralı odasına girerek 1 adet I pad ve 200 ABD Doları nakit parasını çaldığı iddia edilen Nijeryalı Dauda Filip Katsala’nın tutukluluk süresi dün dört gün daha uzatıldı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla’nın huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Ayşe Kaymak, Gazimağusa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Salih Fidan Ersan’ı tanık olarak dinletti.

Tanık polis, zanlının 21 Temmuz 2016 tarihinde 22.30 ve 23.45 saatleri arasında özel bir yurtta Oghemete Oro Okonade’nin 1113 numaralı odasına girerek 1 adet Ipad ve 200 ABD Doları nakit para çaldığını söyledi.

Zanlının 22 Temmuz 2016 tarihinde mesele ile ilgili olarak mahkemeye çıkarıldığını ve aleyhine 3 günlük tutukluluk emri alındığını anlatan polis memuru, zanlının bu süre içerisinde 2 adet gönüllü ifade verdiğini kaydetti.

Zanlının gönüllü ifadesinde söz konusu odadan 1 adet Ipad aldığını ve arkadaşının evine emaneten bıraktığını beyan ettiğini ifade eden tahkikat memuru, çalınan 200 ABD Doları’nın halen bulunamadığını bildirdi.

Tanık polis, söz konusu paranın bulunabilmesi için zanlının hesaplarının inceleneceğini ve soruşturma yapılacağına dikkat çekti. Polis memuru, soruşturmalarının salimen yürütülebilmesi adına zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını mahkemeden talep etti.

Mahkemenin söz vermesi üzerine zanlı bildiği her şeyi polise anlattığını ve tutukluluk talebine itirazı olduğunu söyledi.

Yargıç Hazal Hacımulla zanlının soruşturma amaçlı 4 gün daha poliste tutuklu kalmasını emretti.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.