1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARA KAYBOLUNCA, EVDEKİ ARKADAŞ ŞÜPHELİ OLDU
PARA KAYBOLUNCA, EVDEKİ ARKADAŞ ŞÜPHELİ OLDU

PARA KAYBOLUNCA, EVDEKİ ARKADAŞ ŞÜPHELİ OLDU

Eve anahtarla girildi

A+A-

Sevgilisinin ev arkadaşının 3 bin 660 ABD doları ile 2 bin 600 TL parasını çaldığı iddia edilen Naji Ali Kaddourova isimli zanlı, dün mahkemeye çıkarıldı ve polis soruşturulması yapılabilmesi için hakkında 3 gün tutukluluk emri alındı.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen tutukluluk duruşmasında polis memuru Hüseyin Tosun, iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Polis memuru Hüseyin Tosun, Ürdün uyruklu zanlının “ev açma” ve “sirkat” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Tosun, para çalınan eve anahtarla girildiğini belirterek, paranın saklandığı yer dışında hiçbir yere dokunulmadığını ifade etti.

Tosun, olay günü zanlının kız arkadaşının evin anahtarını paspasın altına koyduğuna işaret ederek, gerek paranın alındığı yer dışında, evde başka hiçbir yere dokunulmaması gerekse zanlının kız arkadaşı ile ev sahibinin aynı evde kalmasının zanlıyı şüpheli duruma düşürdüğünü dile getirdi.

Tosun, zanlının daha önce bina açma ve sirkat suçlarını işlediğini ve davalarının devam ettiğini belirterek, meseleyle ilgili alınması gereken ifadeler olduğunu kaydetti.

Tosun, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için 3 gün tutukluluk emri verilmesini talep etti.

Zanlı avukatı Müfide İleri, tutukluluk süresine itiraz etmezken, müvekkilinin üniversite öğrencisi olduğunu ve soruşturmanın 3 gün içinde bitirilmesini istedi.

Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, zanlının serbest kalması durumuna alınacak ifadelere ve toplanacak çevre şahadete etki edebileceğine işaret ederek, soruşturmanın selameti açısından talep edilen tutukluluk süresine onay verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.