1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARALAR BOŞA GİTTİ!
PARALAR BOŞA GİTTİ!

PARALAR BOŞA GİTTİ!

120 bin TL masrafımız var...

A+A-

 

Gazimağusa’ya bağlı Mormenekşe köyü sakinlerinden Döne Sevrim dert küpü. Devlet tarafından 2007 yılında kendisine mandıra yeri verildiğini söyleyen Döne Sevrim, ilk önce eşi ile beraber 40 bin TL masraf yaparak elektrik trafosu aldıklarını ve durumlarını toparladıktan hemen sonra 6 ay önce yavaş yavaş hayvan alıp mandıra yapmaya karar verdiklerini anlattı.

İzin için Gazimağusa Kaymakamlığı’na gittiklerini ancak kendilerine, mandıra yapmak istedikleri yerin köye yakın olması nedeni ile izin verilemeyeceğinin söylendiğini belirten Sevrim, diğer mandıraların köye yakın olduğunu ifade etti.

120 bin TL masrafımız var

Yaklaşık olarak 120 bin TL masraf yaptıklarımı anlatan Sevrim, buna rağmen mandıra için kendilerine izin verilmediğini söyleyerek, “o zaman 120 bin TL paramızı kim tazmin edecek” şeklinde konuştu.

Konuyu mahkemeye taşıyacağım

Olayı mahkemeye taşıyacağını belirten Sevrim,  almış oldukları büyük baş hayvanları, mandıra izni alamadığı için babasının ağılında daracık bir yere koyduklarını ve hayvanlarında zor durumda olduğunu sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.