1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARALARI CEBE İNDİRME OLAYLARININ ARDI ARKASI KESİLMİYOR...
PARALARI CEBE İNDİRME OLAYLARININ ARDI ARKASI KESİLMİYOR...

PARALARI CEBE İNDİRME OLAYLARININ ARDI ARKASI KESİLMİYOR...

Lefkoşa – Mağusa – İskele bölgelerinde bulunan

A+A-

Tahsil ettiği paraları cebe attı
Pazarlamacı olarak çalıştığı Lefkoşa’da faaliyet gösteren Altemur Ltd isimli iş yerine ait malları satıp, parasını çaldığı gerekçesi ile tutuklanan Turgut Elmas teminata bağlanmak üzere dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.


Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ömer Can olayla ilgili bulguları aktardı. Can, zanlı Turgut Elmas’ın 2014 yılı Nisan ve Haziran ayında meydana gelen “ müstahdem tarafından sirkat” suçundan methaldar olduğunu söyledi. Polis memuru Ömer Can, zanlının müstahdemi olduğu şirketin Lefkoşa – Mağusa – İskele bölgelerinde bulunan, 15 adet müşterilerine konu şirket adına satmış olduğu ürünlerden dolayı tahsil ettiği 9 bin 99 TL değerinde parayı şirket muhasebesine yatırmadığı gerekçesi ile hakkında yapılan şikâyet üzerine tutuklandığını belirtti.

Gönüllü ifadede suçunu kabul etti

Can, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini ve zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanması talebinde bulundu. Yargıç Pınar Beyoğlu zanlının davalarında hazır buluna bilmesi için zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanmasına ayrıca KKTC vatandaşı iki kefilin 30’ar bin TL kefalet senedi imzalaması koşulu ile serbest kalmasına emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.