1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARALARI OLMADIĞI İÇİN HIRSIZLIK YAPMIŞLAR!
PARALARI OLMADIĞI İÇİN HIRSIZLIK YAPMIŞLAR!

PARALARI OLMADIĞI İÇİN HIRSIZLIK YAPMIŞLAR!

Kumar oynamaya gelip hırsızlık yaptılar!

A+A-

Ülkeye kumar oynamak maksadıyla gelip, 3'ü Gazimağusa’da, 1'i de Lefkoşa'da olmak üzere dört evi hasara uğratarak açıp, içerisinden çok sayıda eşya çalan Azerbaycanlı Rashad Badalbaylı ve Rufat Guliyev, hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi

Sedef BOŞNAK

Ülkeye kumar oynamak maksadıyla gelip, 3'ü Gazimağusa’da, 1'i de Lefkoşa'da olmak üzere dört evi hasara uğratarak açıp, içerisinden çok sayıda eşya çalan Azerbaycanlı Rashad Badalbaylı ve Rufat Guliyev aleyhine yürütülen polis soruşturması bitti.

Zanlılar, işledikleri suçlardan ilerde yargılanmak üzere, 3 ayı geçmemek kaydıyla, hükümsüz tutuklu olarak Lefkoşa Merkezi Cezaevi'ne gönderildi.

Parasızlıktan yaptık 

Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla huzurunda görüşülen dünkü teminat duruşmasında, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan Mahir Türe, geniş çaplı sürdürdüğü tahkikatını tamamladığını belirttikten sonra, kaçma ihtimali olan zanlıların cezaevine göndermesini talep etti.

Karar öncesi söz alan zanlı Azerbaycanlı Rashad Badalbaylı, konu suçları alkol tesiri altında, parasızlıktan işlediklerini beyan etti.

İlginç izahatlarıyla dikkat çeken Rashad Badalbaylı, "Trafik cezası almıştık, paramız da yoktu. Böyle bir cürüm işlemeye karar verdik" dedi.

Huzurundaki talebi ve zanlı beyanını değerlendiren yargıç, konu suçların ciddiyetine dikkat çekti ve zanlıları davaları görüşüleceği tarihte hazır olmalarını sağlamak maksadıyla 3 ayı geçmeyen bir süre cezaevine gönderdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.