1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 'PARAMI İSTEDİM!'
'PARAMI İSTEDİM!'

'PARAMI İSTEDİM!'

“Dışarı çıkınca size göstereceğim”

A+A-

‘Paramı istedim’

Cinsel tecavüz ve uyuşturucu davasından teminatla serbest bırakıldığı gün, Cemal Ressan isimli şahsı darp ettiği gerekçesiyle yeniden tutuklanan Cengiz Deniz, 500 lira alacaklı olduğunu söyledi:

Melin Dobran-Diyalog

Cinsel tecavüz ve uyuşturucu davasından teminatla serbest bırakıldığı gün, Cemal Ressan isimli şahsı darp ettiği gerekçesiyle yeniden tutuklanarak mahkemeye çıkarılan Cengiz Deniz, duruşmada 500 lira alacaklı olduğunu söyledi ve “Paramı istedim” diyerek kendini savundu.
Lefkoşa’da bir gün arayla cinsel tecavüz ve uyuşturucu suçlarından teminata bağlanarak tutuksuz yargılanmak üzere önceki gün serbest bırakılan zanlı Cengiz Deniz, serbest kaldığı günün gecesi zorla insan kaçırma ve ciddi darp suçlarından dolayı tutuklandı. Zanlının Cemal Ressan isimli şahsın aracının önünü aracı ile keserek Ressan’ı zorla dışarı çıkarıp ciddi şekilde darp ettikten sonra kendi aracına bindirdiği öne sürüldü.

Şikâyet üzerine gözaltına alınan zanlı dün de teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran Boğazköy Polis Karakolu’nda görevli polis memuru önceki gün saat 23.30 sıralarında zanlının Boğazköy’den Gönyeli’ye seyreden Cemal Ressan’ın aracının önünü aracı ile kestiğini, Ressan’ı zorla araçtan çıkardıktan sonra ciddi şekilde darp ettiğini ve aracına bindirerek olay yerinden uzaklaştığını söyledi.

“Dışarı çıkınca size göstereceğim”

Polis, meydana gelen olayın ardından Cemal Ressan’ın şikayetçi olduğunu ifade ederek, zanlı Cengiz Deniz’in Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde tespit edildiğini ve Boğazköy polis karakoluna götürüldüğünü belirtti.

Zanlının karakolda saldırgan tavırlar sergilediğini, zımba makinesi ile kendi kendisini darp ettiğini ve polisleri, “Dışarı çıkınca size göstereceğim. Bunu yanınıza bırakmayacağım” şeklinde tehdit ettiğini ifade etti. Meydana gelen olayla ilgili dört görgü tanığı olduğunu, iki kişiden ifade aldıklarını kaydeden polis, iki kişinin daha ifadesini alacaklarını vurguladı. Polis, zanlının serbest kalması halinde suç işleme olasılığı olduğunu belirterek, ayrıca Cemal Ressan’ın şikâyetinde ısrarlı olduğunu söyledi.

“500 lira alacağım vardı…”

Duruşmaya bakan yargıç tarafından söz hakkı verilen zanlı, Cemal Ressan’dan 500 lira alacağı olduğunu, üç haftadır telefonlarına bakmadığını olya gecesi de tesadüfen karşılaştıklarını öne sürerek, “Paramı istedim. Darp etmedim. Beraber evine gittik, annesi 200 lira verdi. Tutuklu yargılanmak istemiyorum” dedi. Ancak zanlı aleyhine getirilen tehlikeli sürüş, zorla insan kaçırma ve ciddi darp suçlarının çok ciddi suçlar olduğuna değinen yargıç zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.