1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARAMIZ YOK DİYE YAPTIK
PARAMIZ YOK DİYE YAPTIK

PARAMIZ YOK DİYE YAPTIK

Paramız Yok Diye Yaptık

A+A-

Suna ERDEN

Bir mağazadan yağmurluk çalmaya çalışırken suçüstü yakalanan iki öğrenci ilginç savunmada bulundu

Kuzey Kıbrıs’ta üniversite eğitimi gören Seher Güler ve Fatoş Şahin bir mağazadan yağmurluk çalmaya çalışırken suçüstü yakalandılar. Hırsızlık suçlaması ile gözaltına alınarak Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılan zanlılar öğrenci olduklarını, paraları olmadığı için bu suçu işlediklerini öne sürdüler.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Zanlıları teminat talebi ile mahkemeye çıkaran polis, zanlılar Seher Güler ve Fatoş Şahin Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir elbise mağazasında müşteri olarak bulundukları esnada deneme kabininde denemek için almış oldukları yağmurluklar üzerinde bulunan alarmları kırıp çalmaya çalıştıkları esnada yakalandıklarını söyledi. Polis, mesele ile ilgili olarak zanlılar aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, zanlıların TC vatandaşı olup öğrenci statüsünde bulunduğunu belirterek uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

PARALARI OLMADIĞI İÇİN YAPTILAR

Mahkeme zanlıların yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün polise giderek imza atmaları şartları ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmasına karar verdi. Bu arada mahkemede söz hakkı verilen zanlılar öğrenci olduklarını ve bu suçu paraları olmadığı için işlediklerini söyleyerek mahkemeden özür diledi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum