1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Paramparça'nın Kaderi Belli Oldu!
Paramparça'nın Kaderi Belli Oldu!

Paramparça'nın Kaderi Belli Oldu!

Paramparça dizisi yeni sezonda...

A+A-

Star Tv ekranında yayınlanan Paramparça dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Paramparça dizisinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği büyük merak konusu oldu. Star Tv'den beklenen açıklama geldi. Peki Paramparça dizisi yeni sezonda yayın hayatına devam edecek mi? İşte detaylar...

Star TV’de başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Hümeyra ve Şükran Ovalı’nın paylaştığı Paramparça dizisi için yeni sezon kararı verildi.  Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği Paramparça dizisi 3. sezonda da yayınlanmaya devam edecek.

 
PARAMPARÇA DİZİSİNİN KADERİ BELLİ OLDU!
 
Başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay’ın olaylı şekilde ayrılmasından sonra senaryoda değişikliğe giden ve yeni oyuncuları kadrosuna katan Paramparça dizisinin bu sezon final yapması bekleniyordu. Fakat dizinin yapımcısı dizinin yeni sezonda da yayınlanmaya devam edeceğini açıkladı. Yurtdışında da çok sayıda ülkede ilgiyle izlenen Paramparça dizisi 3. sezonuyla Eylül 2016’da da Star TV’de olacak. 
--2100730.jpeg
PARAMPARÇA’DA GEÇEN HAFTA NELER OLDU?
 
Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘‘Paramparça’nın 60’ıncı bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.
 
Dilara, Harun’un aşkına inandı!
Harun, kendini Dilara’ya çarpmak üzere olan Candan’ın arabasının önüne attı ve Dilara’yı ölümden kurtardı. Dilara, kendisi için ölümü göze alan Harun’un aşkına inandı. Harun, ameliyata alındı ve hayati tehlikeyi atlattı. Dilara, hastaneye Harun’un yanına geldi. Yoğun bakımda olan Harun, Dilara yanındayken gözlerini açtı. Dilara, aşkına inanmadığı için Harun’dan af diledi, Demir’in onun oğlu olduğunu itiraf etti. Dilara ve Harun, birbirlerine aşk ve sevgi dolu sözler ettiler. Dilara, Demir’i Harun’a getirdi. Cihan, Dilara’nın onurunu kurtarmak için yaptığı evlilik ile git gide daha çok aşık olduğu Ayşe arasında büyük bir çıkmazda kaldı. Maide Hanım, Candan üzerinden Ozan’la ilgili bir plan yaptı.  Burhan, Deniz’e babası olduğunu söyledi. Dilara, Cihan’a sürekli yalan söylemeye başladı ve bundan ötürü kendini kötü hissetti. Cihan’ın evden dışarı çıkmama cezası verdiği Hazal, evden kaçtı. ‘Paramparça’nın 60. bölümündeki bu anlar #pişmanlığım hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.
 
Yeni Bölümde büyük sürprizler yaşanacak!
 
Dilara ve Harun aşkında neler yaşanacak? Dilara, Cihan’a Harun’u sevdiğini söyleyecek mi? Cihan ve Ayşe’yi neler bekliyor? Ayşe’nin hayatında neler olacak? Maide Hanım’ın yeni planı ne? Tüm bu sorular ‘Paramparça’nın 11 Nisan Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.
 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.