1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARÇA HIRSIZLIĞINA TEMİNAT
PARÇA HIRSIZLIĞINA TEMİNAT

PARÇA HIRSIZLIĞINA TEMİNAT

Değeri 9 bin 700 TL

A+A-

Çayırova’da Şakir Ercüment’e ait ambarı açarak toplam 9 bin 700 TL değerinde kamyon ve dozere ait parçaları çalan zanlı Semih Mahmut Öksüz, dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Ambar açma” ve “Sirkat” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Öksüz, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Parçaların değeri 9 bin 700 TL
Meselenin tahkikat memuru Yavuz Tanrıkulu, zanlı Semih Mahmut Öksüz’ün 5 Mart-13 Nisan tarihleri arasında Çayırova’da Şakir Ercüment’e ait ambarı açarak içerisinden toplam 9 bin 700 TL değerinde dozer ve kamyonlara ait parçaları sirkat ettiğini ve bazı hurdacılara sattığının tespit edildiğini anımsattı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Tanrıkulu, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.
 
Serbest kaldı
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı Semih Mahmut Öksüz’ün pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 2 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 2 KKTC vatandaşının 30’ar bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.
 
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.