1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. PARİS HİLTON NASIL ZENGİN OLDU
PARİS HİLTON NASIL ZENGİN OLDU

PARİS HİLTON NASIL ZENGİN OLDU

PARİS HİLTON NASIL ZENGİN OLDU

A+A-

Kişisel serveti 100 milyon doları aşan Hilton iş dünyasında yakaladığı başarının sırrını anlattı ve "Benden nefret edenlere kulak asmıyorum. Sert bir kabuğum var" dedi.

Jet sosyetenin en ünlü isimlerinden Paris Hilton, 2003 yılında ortaya çıkan cinsel içerikli kasediyle dünya gündemine bomba gibi düşmüştü. Nicole Richie ile boy gösterdiği reality şovla çok konuşulan Hilton, yaşadığı ilişkiler ve pahalı zevkleriyle de hep gündemde kaldı.

İKİNCİ PLAJINI AÇIYOR

Şimdi 34 yaşında olan Hilton, hayatındaki skandalları ve çalkantıları geride bırakıp başarılı bir iş kadınına dönüştü. Kendi adını taşıyan parfüm markasının değeri 2 milyar doları bulurken sosyetik yıldızın kişisel serveti 100 milyon doları aştı. Filipinler'de ikinci plajını açmaya hazırlanan Hilton, kendi ismiyle yeni kokusunu da piyasaya sundu.

The Insider with Yahoo'ya konuşan Hilton başarısının sırrını şöyle anlattı:

"KENDİ İMPARATORLUĞUMU KURDUM"

15 yaşında New York'a taşındım ve Donald Trump'ın model ajansına kayıt oldum. Her zaman büyük şeyler yapmak istiyordum ben de kendi imparatorluğumu kurdum. Yaptığım işi seviyorum. O kadar uzun zamandır bu sektörün içindeyim ki kendime yara almamı önleyen bir kabuk oluşturdum.

Küçük yaşlarda canımı sıkan şeylere artık takılmıyorum. Hayatın pozitif taraflarına odaklandım. Bu hayatta yapacak çok şeyim var. Benden nefret edenlere kulak asmıyorum.

"HERKESİ CİDDİYE ALMA"

34 yaşındayım kendimi çok güzel ve iyi hissediyorum. Annem her zaman cildime iyi bakmamı ve güneşten uzak durmam gerektiğini söylerdi şimdi onun tavsiyesini dinliyorum. 15 yaşındaki Paris'e bir tavsiye verecek olsam; 'Herkesi çok ciddiye alma' derdim. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.