1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. PARİS'TE REHİNE KRİZİ... SALDIRGANLAR TESLİM OLMAYACAK!
PARİS'TE REHİNE KRİZİ... SALDIRGANLAR TESLİM OLMAYACAK!

PARİS'TE REHİNE KRİZİ... SALDIRGANLAR TESLİM OLMAYACAK!

Paris'te Rehine Krizi... Saldırganlar Teslim Olmayacak!

A+A-

 

Fransız AFP ajansı Paris'ın kuzeydoğusundaki Danmartin-en-Goële'de rehine krizi yaşandığını bildirdi.  Fransız Milletvekili Yves Albarello: Saldırganlar, "Kahraman gibi ölmek istiyoruz" dedi.  

Fransa ’nın başkenti Paris’te bulunan mizah dergisi Charlie Hebdo’nun binasına Çarşamba günü yapılan ve 12 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından polisin şüphelileri yakalama çalışmaları sürüyor. Polis, daha önce yaptığı açıklamada saldırıyı üç kişinin gerçekleştirdiğini belirtmiş ve bu kişilerin 18, 32 ve 34 yaşlarında olduğunu duyurmuştu.

18 yaşındaki şüphelinin teslim olduğu belirtilirken, Said ve Şerif Kuaşi’yi yakalama operasyonu başlatıldı. Bu sabah otobanda polis ve zanlılar arasında yaşanan çatışmaların ardından, saldırganların yanlarında henüz sayısı bilinmeyen rehinelerle bir matbaa binasına girdikleri belirtildi. Polisin, saldırganlarla rehine pazarlığı sürüyor.

Zanlılarla polis arasında rehine pazarlığı devam ediyor. Kuaşi kardeşler, telefon konuşmasında, "Teslim olmayacağız" dedi. Charles de Gaulle Havalimanı'ndaki iki pist, operasyonun sürdüğü alana yakınlıkları nedeniyle kapatıldı. Uçakların inişine izin verilmediği bildirildi. Dammartin-en-Goele'de bulunan üç ilkokuldaki öğrencilere sınıflarından çıkmamaları için uyarıda bulunuldu.  

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.