1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARK ALANI SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
PARK ALANI SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

PARK ALANI SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Park alanı savaş alanına döndü

A+A-

Ahmet İLICTAÇ

Gazimağusa'da dün öğle saatlerde aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen trafik kazasında, 1 bekçi kulübesi ve 6 otomobil maddi hasar görürken İlhan Kıncak, Orhan Hoplar ve Emine Kömürcigil hafif yaralandı.

Tüm yaralılar ambulansla kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Bölgede yaşayanların büyük korku duyduğu trafik kazası dün saat 14.50'de eski Lemar Süpermarket isimli işyerinin arka kısmında bulunan park alanında meydana geldi. Umut Zeki yönetimindeki HR 928 plakalı Mercedes marka araç, Cemal Togan Sokak üzerinden Bayraktar Yolu'na doğru duraksamadan giriş yapması sonucu aynı sırada Bayraktar Yolu üzerinde, Perşembe Pazarı’na doğru süratli bir şekilde seyreden İlhan Kıncak yönetimindeki Toyota Celica marka GJ 286 plakalı aracın önünü tıkadı.

İlhan Kıncak'ın yönetimindeki araç önünü tıkaması nedeniyle Umut Zeki'nin kulanımındaki HR 928 plakalı aracın arka kısmına çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyeti kaybolan GJ 286 plakalı araç kavşağın kenarında bulunan kaldırıma çarpıp kaldırım üzerinde bulunan Lemar Süpermarket'e ait bekçi kulübesine çarparak yerinden söktü.

GJ 286 plakalı araç daha sonra park alanı içerisinde bulunan Erhan Tatlıses'in sorumluluğundaki LC 242 plakalı aracın sağ ön kısmına ve Orhan Doğansel'in sorumluluğındaki park halinde bulunan NK 855 plakalı van aracın sol yan kısmına çarparak durdu. Çarpmanın etkisiyle yerinden sökülen ve ileriye savrulan bekçi kulübesi Ramazan Ozatilla'nın sorumluluğundaki park halinde bulunan KM 072 plakalı aracın arka kısmına çarptı.

Yine GJ 286 plakalı aracın çarpması sonucu savrulan LC 242 plakalı araç arkasında bulunan Uğur Ayyıldız'a ait H 188 plakalı aracın sağ yan kısmına çarptı. Kaza sonucu GJ 286 plakalı aracın sürücüsü İlhan Kınık ve ayni araçta yolcu olarak bulunan Orhan Hoplar ve Emine Kömürcigil kontrol amaçlı ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüm yaralılar bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.