1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARK DEĞİL MEYHANE!
PARK DEĞİL MEYHANE!

PARK DEĞİL MEYHANE!

İçtikleri yetmezmiş gibi birde saldırıyorlar!

A+A-

Göçmenköy’deki Park Station Kafe yanındaki ve Bülent Ecevit Anadolu Lisesi karşısındaki park, akşam saatlerinde adeta bir meyhaneye dönüyor.

Durumdan şikâyetçi olan çevre sakinleri, “Parkta alkol alan kişiler içtikten sonra kendini kaybedip şişeleri, bankları kırıyor ve onlara müdahale etmeye çalışan kişilere de saldırıyor” dedi.

Eniz ORAKCIOĞLU

Göçmenköy’deki Park Station Kafe yanındaki ve Bülent Ecevit Anadolu Lisesi karşısındaki park akşam olunca tam bir meyhaneye dönüyor. Orayı içme mekanı olarak kullanan kişiler bazen saldırgan hareketler de sergilerken, büyük oranda çevre kirliliği yaratıyor. Bölge halkı bu durumdan dert yanarken, ellerinden bir şey gelmediğini ve uyardıklarında ise saldırgan hareketlere maruz kaldıklarını belirtiyor.

Parkı İçki mekanına çevirdiler”

Çok uzun yıllardır parkın yanındaki kafeyi işleten Göçmenköy’deki Park Station Kafe direktörü Sedat Avcan ise Kıbrıs Postasına konuşarak, parkı içki mekanına çevirdiklerini söyledi. 10 yıldır her gece aynı manzara yaşandığını belirten Avcan, “Buraya gelip içki içen bireyler duyarsızca onları uyaranlara saldırmakla beraber, çevreyi kirletmekten de geri kalmıyor. Belediye her gün bu pisliği temizliyor ama 10 belediyede olsa bu çevre kirliliğiyle başa çıkamaz. Polisinde bu işlere el atıp parkları kontrol etmesi ve parkların içki mekanı olmasına izin vermemesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Saldırıyorlar”

Sadece Göçmenköy’deki bu parkın değil, bütün parkların durumunun aynı olduğunu belirten Avcan, “Bu sorunun artık önünün alınması lazım. Ben buraya kafeyi açtıktan sonra bu kişilerle başa çıkamadığım için kamera yerleştirdim ama yine önünü alamadım. Bu kişiler içtikten sonra kendini kaybedip şişeleri kırıyor, bankları kırıyor ve onlara müdahale etmeye çalışan kişilere de saldırıyor.”

Kıbrıs Postası

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.