1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARK YERİNDE KAVGA!
PARK YERİNDE KAVGA!

PARK YERİNDE KAVGA!

Çatalköy’de bir otelin park yerinde çıkan kavgada, başına kesici bir cisimle vurulan kişi hastaneye yaralandı ve

A+A-
Suç aleti bulunamadı
 

Çatalköy’de polis Taiwo Adebusole’nin başına kesici aletle vuran zanlı, İyere Abraham’ı tutukladı, bir kişiyi daha arıyor

Çatalköy’de bir otelin park yerinde çıkan kavgada, başına kesici bir cisimle vurulan Taiwo Adebusole yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kavgaya karıştığı tespit edilen zanlı İyere Abraham dün nöbetçi mahkemeye çıkarıldı ve polis soruşturması yapılabilmesi için hakkında 1 gün tutukluluk emri alındı. Polis kavgada kullanılan kesici aletle meseleyle bağlantısı olduğuna inanılan bir kişiyi arıyor.

Kıdemli Yargıç Talat Usar’ın huzurunda görülen dünkü tutukluluk duruşmasında, polis memuru Ömer Yavuz iddia makamının tanığı olarak dinlendi.

Ömer Yavuz, zanlının “Yaralama”, “Kanunsuz bıçak taşıma” ve “Ciddi darp” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Ömer Yavuz, 10 Mayıs 2014 tarihinde zanlı ile Taiwo Adebusole arasında çıkan sözlü tartışma sonucunda Taiwo Adebusole isimli kişinin başına kesici bir cisimli defalarca vurulduğunu söyledi.

Taiwo Adebusole isimli müştekinin Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındıktan sonra taburcu edildiğini ifade eden Yavuz, kavgada kullanılan kesici aletle meseleyle bağlantısı olduğuna inanılan bir kişinin arandığını anlatarak, soruşturma maksatlı olarak zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını istedi.

Hakkında istenen tutukluluk emrine itiraz eden zanlı, olay yerinde biriyle konuşurken sarhoş olan Taiwo Adebusole isimli kişinin kendisine saldırdığını iddia etti. Zanlı ayrıca kesici altle kendisinin saldırmadığını öne sürdü.

Polisi ve zanlıyı dinleyen yargıç Talat Usar, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının bir gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.