1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARMAĞINI KIRDILAR
PARMAĞINI KIRDILAR

PARMAĞINI KIRDILAR

Parmağını kırdılar

A+A-

Annesine küfrettiği gerekçesiyle Ömer Naci Karakaş’ın yüzüne tokat atan Ali Elmas, bunun bedelini ağır ödedi:

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da Ali Elmas ile Ömer Naci Karakaş isimli şahıslar arasında 19 Mayıs tarihinde başlayan kavga, 20 Mayıs’ta meydan muharebesine dönüştü. Polisin mahkemeye aktardığı şahadete göre, annesine küfrettiği gerekçesi ile Ömer Naci Karakaş’ı 19 Mayıs’ta üniversite kampüsü içine çağıran Ali Elmas isimli şahıs, Karakaş’ın yüzüne tokat atarak darp etti.

Tokatı yemesinin ertesi günü, yanına abisi, amcası ve 12 kişiyi alan Ömer Naci Karakaş, Ali Elmas’ı İsmet İnönü Bulvarı üzerinde sıkıştırarak ellerindeki sopalarla feci şekilde darp ederek, sağ elinin 2 parmağının kırılmasına neden oldu. Elmas, ayrıca başına ve sırtına da aldığı çok sayıda darbe ile hastanelik oldu.

Aranan en az 12 kişi var

Polis, Ali Elmas ile Ömer Naci Karakaş’ı gözaltına alıp mahkeme huzuruna çıkarırken, mesele ile ilgili en az 12 kişinin aranmakta olduğu bildirildi. Polisin aranan kişilerin büyük çoğunluğunu isim bazında belirlediği ve yakalanmalarının an meselesi olduğu da gelen bilgiler arasında.

Tutuklu bekleyecekler

Polis, Ömer Naci Karakaş ile Ali Elmas’ı dün yoğun güvenlik önlemleri altında Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkardı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Löğmen Yücetürk, zanlılardan, Ali Elmas’ın,19 Mayıs 2017 tarihinde, annesine küfrettiği gerekçesi ile diğer zanlı Ömer Naci Karakaş’ı üniversite kampüsüne çağırdığını ve yanında aranmakta olan 4 kişi bulunduğu sırada, Karakaş’ın yüzüne tokat atarak darp ettiğini söyledi.

Amcası ve abisini de yanına aldı

Polis memuru Yücetürk, Zanlı Ömer Naci Karakaş’ın da 20 Mayıs 2017 tarihinde, amcası Sadullah Karakaş, abisi Serdar Karakaş ve aranmakta olan 12 kişiyi yanına alarak, Ali Elmas’ı İsmet İnönü Bulvarı üzerinde ellerindeki sopalarla Elmas’ı feci şekilde darp ederek, sağ elinin 2 parmağını kırıp vahim zarara uğrattıklarını söyledi.

Mesele ile ilgili olarak aranmakta olan zanlıların bulunduğunu ve incelenecek güvenlik kamerası görüntülerinin olduğunu belirten Yücetürk, zanlıların 3’er gün süre polis nezaretinde tutuklu kalmasını talep etti.

Savcı Ahmet Özlemler, Ömer Naci Karakaş’ın 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep ederken, Ali Elmas ile ilgili talep edilen süreyi 1 gün ile sınırlandırdı.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlılardan, Ömer Naci Karakaş’ın 3, Ali Elmas’ın ise 1 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.