1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARMAK İZİ ANALİZİ BEKLENİYOR!
PARMAK İZİ ANALİZİ BEKLENİYOR!

PARMAK İZİ ANALİZİ BEKLENİYOR!

Parmak izi analizi bekleniyor!

A+A-

Lefkoşa’da 30 Aralık tarihinde “Uyuşturucu madde tasarrufu, alma ve verme” suçlaması ile tutuklanan İmam Büyükakşeker, Serap Temiz ve Malik Toran isimli kişiler haklarında başlatılan polis soruşturması kapsamında dün yeniden yargı huzuruna çıkarıldı.

Polis mahkemede yaptığı açıklamada zanlıların tasarrufunda 5 paket halinde bulunan yaklaşık 15 gram sentetik cannabinoid türü olduğu düşünülen maddenin parmak izi analizine gönderildiğini ve tedarikçilerin kimler olduğu hakkında ciddi araştırma başlattıklarını açıkladı.

Abbas ELMAS

Lefkoşa’da yeni yıl öncesi tasarruflarında yaklaşık 15 gram sentetik cannabinoid türü olduğuna inanılan madde bulunarak tutuklanan İmam Büyükakşeker, Serap Temiz ve Malik Toran isimli kişiler dün yeniden yargı huzuruna çıkarılarak tutukluluk süreleri 3 gün daha uzatıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Cemal Ramiz, zanlıların 26-29 Aralık tarihinde Lefkoşa ve Mağusa’da meydana gelen “Uyuşturucu madde tasarrufu, alma ve verme suçlarından methaldar olduklarını söyledi.

Zanlıların 30 Aralık tarihinde mahkeme emriyle 3 gün süreyle tutuklandığını aktaran Ramiz, zanlıların tutukluluk sürelerinde birçok kişiden ifade alındığını, birçok kişinin sorgulandığını, zanlıların tasarrufunda bulunan 5 paketin parmak izi analizine gönderildiğini ve çıkacak sonuçlara göre tahkikatın seyrinin değişebileceğini belirtti.

 Zanlıların serbest kalması halinde aranan emarelere ve alınacak ifadelere olumsuz etki edebileceğine dikkat çeken Cemal Ramiz, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından zanlıların 3 gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit ise, yürütülün tahkikatın selameti açısından zanlıların 3 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.