1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARMAK İZİ YOK AMA DNA’SI VAR!
PARMAK İZİ YOK AMA DNA’SI VAR!

PARMAK İZİ YOK AMA DNA’SI VAR!

Parmak izi yok ama DNA’sı var!

A+A-

Parmak izi yok ama DNA’sı var

Karısını öldürmekle suçlanan Çetin Sadrazam’ın avukatı, tahkikat subayını sorgulamaya başladı

Lefkoşa’daki evinin yatak odasında 13 Nisan 2011 tarihinde ölü olarak bulunan Şükran Sadrazam’la ilgili cinayet davasında, sanık Çetin Sadrazam’ın avukatı Hasan Nidai Mesutoğlu, tahkikat subayı Başmüfettiş Aslan Coşkun’u sorgulamaya başladı.

Avukat Mesutoğlu, sanık Çetin Sadrazam’ın olayın yaşandığı evde hiçbir parmak izine rastlanmadığını iddia etti. Bunun üzerine Baş Müfettiş Coşkun, sanığın parmak izine rastlanmadığını ancak, sanığın, yatak odasında, oturma odasında, mutfakta bulunan sigara izmaritlerinde ve yataktaki çarşaf üzerinde DNA’sının çıktığını söyledi.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi huzurunda görülen davada, iddia makamı Başsavcılık’ı Kıdemli Savcı Ergül Kızılokgil temsil ederken, sanık Çetin Sadrazam’ı ise Avukat Hasan Nidai Mesutoğlu ve Avukat Sinan Şemiler savunuyor.

Mesutoğlu: Tahkikat önemsenmeden yapıldı

Cinayet davasının tahkikat subayı Baş Müfettiş Aslan Coşkun’un şahadetinin tamamlanmasının ardından, dün savunma avukatı Hasan Nidai Mesutoğlu Coşkun’u sorgulamaya başladı. Avukat Mesutoğlu, cinayetle ilgili tahkikatın eksik ve yeteri kadar önemsenmeden yapıldığını savundu.

Sanık Çetin Sadrazam’ın olayın yaşandığı evde hiçbir parmak izine rastlanmadığına da değinen Mesutoğlu’nun ardından,  Baş Müfettiş Coşkun, sanığın parmak izinin çıkmadığını ancak, sanığın, yatak odasında, oturma odasında ve mutfakta bulunan sigara izmaritlerinde DNA’sının çıktığı yanıtını verdi. Coşkun ayrıca sanığın yatak üzerinden çıkan çarşafta da DNA’sının bulunduğunu belirterek, tahkikatı düzgün bir şeklide profesyonelce yaptıklarını kaydetti.

Mesai saatinin dolması nedeniyle Baş Müfettiş Aslan Coşkun’un sorgusu bugün kaldığı yerden devam edecek.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.