1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARTİ YARIDA KALDI
PARTİ YARIDA KALDI

PARTİ YARIDA KALDI

Parti yarıda kaldı

A+A-

Narkotiğin gelen ihbarı dikkate alarak operasyon düzenlediği evde 10 gram Hintkeneviri, çok sayıda uyuşturuculu sigara izmariti ele geçirildi, olayla ilgili 5 kişi tutuklandı

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki akşam aldığı ihbari değerlendirerek bir apartman dairesine baskın yapan Narkotik Şube Ekipleri, 10 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde ile uyuşturucu içeren birçok sigara izmariti buldu.
Operasyon esnasında evde tespit edilen ve uyuşturucu partisi yaptıkları ileri sürülen Pakistan uyruklu zanlılar Mohammad Shahroze, Osama Duranni, Abdullah Amjad Bashjir,

Ahmet Sher Afgan ve Ahmet Azfal tutuklandı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, bir apartman dairesinde uyuşturucu olduğuna dair bilgi aldıklarını ve konu adrese operasyon düzenlediklerini söyledi. İkametgah içerisinde mahkeme huzurunda bulunan 5 zanlının tespit edildiğini belirten Kavaz, yapmış oldukları aramalarda zanlı 1 Mohammad Shahroze’nin odasında dolap içerisinde bulunan siyah renk ceketin içerisinde 8 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde bulduklarını ifade etti.

Evin her yeri izmarit dolu idi…
Aynı oda içerisinde bilgisayar masası üzerinde 2 gram “hint keneviri” türü uyuşturucu madde bulduklarını aktaran Kavaz, zanlı 2 Osama Duranni ile zanlı 3 Abdullah Amjad Bashjir’e ait oda içerisinde 2 adet uyuşturucu kalıntısı içerdiğine inanılan izmarit ile yine uyuşturucu kalıntısı içerdiğine inanılan öğütücü bulduklarını söyledi.

Oturma odasında yapılan aramalar sonucunda da 11 adet uyuşturucu içeren sigara izmariti ele geçirdiklerini belirten Kavaz, zanlı 2 Osama Durani ile zanlı 5 Ahmad Afzal’ın huzurunda ZML 607 plakalı kiralık araç içerisinde yapılan aramada da  uyuşturucu kalıntısı içeren öğütücü bulduklarını ifade etti.

2 gün tutuklu kalacaklar
Soruşturmanın henüz yeni başladığına dikkat çeken Kavaz, zanlıların tahkikat maksatlı poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 2’şer gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.