1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. PAŞALI FUTBOLCUDAN SKANDAL PAYLAŞIM
PAŞALI FUTBOLCUDAN SKANDAL PAYLAŞIM

PAŞALI FUTBOLCUDAN SKANDAL PAYLAŞIM

Paşalı futbolcudan skandal paylaşım

A+A-

Kasımpaşasporlu Barış Başdaş, Berkin Elvan ve kömür işçilerinin görselini paylaştı, "Ekmek almaya böyle gidilir, böyle değil." yazısı tepki çekti.

Türkiye büyük bir felaket yaşıyor. Manisa Soma'da meydana gelen maden faciasında yüzlerce işçi hayatını kaybetti. Ölü sayısı her geçen dakika daha da artıyor.

Sosyal medyada Başbakan Erdoğan ve hükümete tepkiler devam ederken Kasımpaşalı Barış Başdaş'ın paylaştığı fotoğraf, tepkileri ayyuka çıkardı."EKMEK ALMAYA BÖYLE GİDİLİR"24 yaşındaki Kasımpaşalı Başdaş, paylaştığı görselde Gezi Parkı protestoları sırasında başına gaz kapsülü isabet eden ve 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Evlan'ın fotoğrafı ve kömür işçileri yer aldı. Fotoğrafta "Ekmek almaya böyle gidilir, böyle değil." ifadeleri yer alırken sosyal medya kullanıcıları Başdaş'a büyük tepki gösterdi.

1-114.jpg

ÖZÜR DİLEDİ

Genç futbolcu, tepkilerin ardından bir açıklama yayınladı ve pişman olduğunu söyledi. Başdaş, "Böyle bir günde böyle bir yanlış anlaşılmaya sebep olmaktan ötürü çok şaşkın ve üzgünüm. Yapmak istediği sadece acıyı paylaşmaktı. Siyasi mevzularla uzaktan yakından alakam yoktur. Bir önceki paylaşımda beni yanlış anlayan ve tepki gösteren herkesten özür dilerim." dedi.

22-007.jpg

Cumhuriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.