1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PASTANE TUVALETİNDE...
PASTANE TUVALETİNDE...

PASTANE TUVALETİNDE...

Gözler bu davada!

A+A-

Pastane tuvaletinde ele geçirilen binlerce uyuşturucu hap ve kokain ile ilgili yargılanan sanıklar hakkındaki karar 12 Ocak'ta açıklanacak

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, Haziran ayı 2017 tarihinde bir pastanenin tuvaletinde bulunan extacy hap ve kokain ile ilgili tutuklanan sanıklar Ersin Dilmen ile Duran Gül dün Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde itham edildi. Sanıklar aleyhlerine getirilen “1058 adet extacy hap ile 100 gram kokain ithal ve tasarrufu” davalarına kabul yönünce cevap verdiler. Davalarını kabul eden sanıklar hakkındaki karar ise 12 Ocak 2018 tarihinde açıklanacak. 

Gazimağusa’da bir işyerinin tuvaletinde ele geçirilen binlerce hap ve kokain ile ilgili yargılanan sanıklar dün itham edilmek üzere ağır ceza mahkemesine çıkarıldı. Sanıklara aleyhlerine getirilen davalar okundu. Sanıklar davalarına kabul yönünde cevap verdi.

İthamın ardından sanık avukatlarının hafifletici nedenleri aktardı. Böylelikle dava tamamlanırken, Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti Başkanı, Kıdemli Yargıç Fadıl Aksun, davayı, kararı açıklamak üzere 12 Ocak 2018 tarihine ertelediğini açıkladı.

Davanın geçmişi

Gazimağusa’da, 2 Haziran 2017 tarihinde, bir pastaneye operasyon düzenleyen polis, tuvalette poşet içerisinde zulalanmış halde yüklü miktarda extacy türü uyuşturucu içeren hap ile 100 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu madde ele geçirmiş ve sanıklar Ersin Dilmen ile Duran Gül’ü tutuklamıştı. Ersin Dilmen’in kullanımında bulunan tırda yapılan aramada ise 99 adet extacy ile yüzlerce cinsel gücü arttırıcı jell ele geçirmişti.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.