1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Patronunun odasına gizli kamera yerleştirip...
Patronunun odasına gizli kamera yerleştirip...

Patronunun odasına gizli kamera yerleştirip...

Patronunun odasına gizli kamera yerleştirip...

A+A-

İstanbul’da bir giyim firmasının satış bölümünde 7 ay önce bin 500 lira maaşla işe başlayan N.Z. (28), geçen ay patronu H.K. (39) ile görüşüp zam istedi.

Zam alamadığı gibi bir de işten atılmakla tehdit edilen N.Z., evli ve bir çocuk babası patronunun odasına gizli kamera yerleştirdi. İş adamının sevgilisiyle özel anlarını kaydetti.

YA ZAM YA YUVAN

 

Görüntüleri CD’ye aktaran N.Z., bir kez daha patronun odasına giderek zam talebini yineledi, "500 lira zam alamazsam, görüntüleri eşine izletirim" dedi. Şantaja boyun eğmeyen iş adamı, olanları eşine itiraf etti. Aldatıldığını öğrenen L.K., 150 bin lira tazminat talebiyle boşanma davası açtı. Genç kadın, 4 yaşındaki çocuğunun velayetinin de kendisine verilmesini istedi. Yuvası yıkılan H.K., işçisini kovdu sonra da polise gidip şikayetçi oldu.

İKİSİ DE KAYBETTİ

Gözaltına alınan N.Z., suçlamaları reddetti, söz konusu görüntüler bulunamadığı için de serbest bırakıldı. Ancak hakkında bıçakla adam yaralamaktan kesinleşmiş 7 ay hapis cezası olduğu ortaya çıkan işçi N.Z., ceza evine gönderildi

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.