1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PERŞEMBE AKŞAMI "FOTOĞRAF SOHBETLERİ" ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR
PERŞEMBE AKŞAMI "FOTOĞRAF SOHBETLERİ" ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR

PERŞEMBE AKŞAMI "FOTOĞRAF SOHBETLERİ" ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR

“Fotoğraf Sohbetleri” etkinliği...

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “2’nci Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması” kapsamında perşembe akşamı “Fotoğraf Sohbetleri” etkinliği düzenleniyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Fotoğraf Sanatı Derneği’nde (KIFSAD) yer alacak etkinlik saat 20.00’de başlayacak.

Etkinliğe, Kıbrıslı Türk fotoğraf sanatçıları, Jüri Değerlendirme Komitesi Başkanı Hasan Hüseyin ile jüri üyesi Buket Özatay konuk olacak.

“Fotoğraf Sohbetleri” etkinliğinde fotoğraf tutkunları ile bir araya gelecek olan sanatçılar; Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması hakkında yarışmacıları bilgilendirecek, ayrıca tecrübelerini paylaşarak onlara yeni bakış açıları kazandıracak.

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nden bir yetkilinin de katılacağı etkinlikte, engelli kişi ile de sohbet etme ortamı yaratılarak katılımcıların empati kurması sağlanacak.

Bu arada “Engelsiz Fotoğraflar” ve “Engelsiz Kısa Filmler ” olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenecek yarışmaya 17 Kasım’a kadar eser kabul edileceği hatırlatıldı.

Yarışmayla ilgili teknik bilgi  www.kktcell.com internet adresinden alınabiliyor ve başvurular da sanatengeltanimaz@kktcell.com adresine yapılabiliyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.